Verreweg Informatieavond
21 maart 2019
Weverskade 110 te Maassluis
18:30 - 20:00 uur

Reserveer donderdagavond 21 maart alvast in uw agenda! Op deze avond vindt de informatieavond plaats over de huizen en appartementen aan Verreweg. U ontvangt op deze avond ook de gedrukte brochure zodat u thuis alles rustig na kunt lezen.

Uiteraard zijn de makelaars deze avond aanwezig om u meer te vertellen over deze prachtige huizen en appartementen. Wist u dat in de Woonwinkel ook een maquette van het gehele woongebied van Wilgenrijk staat? Een mooie gelegenheid om deze eens te bewonderen. Mocht u interesse hebben in een snelle financiële check om te kijken of u uw droomhuis kunt financieren, dan is dat mogelijk tijdens deze avond. De onafhankelijk financieel adviseurs van Finlife zijn aanwezig. U kunt zich voor een gesprek hier aanmelden

De informatieavond vindt plaats tussen 18.30 – 20.00 uur in de Woonwinkel van Wilgenrijk aan de Weverskade 110 te Maassluis. Komt u langs? Meld u dan nu alvast aan via het informatieavond formulier. U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging via de e-mail.

Agendaoverzicht