Kom proeven van de oogst uit de Maatwerk Moestuin in Wilgenrijk!
04 september 2021
Schaapskooi Wilgenrijk, Spiegeling 100
12:00 - 16:00 uur

In Wilgenrijk, op het terrein van de Schaapskooi, ligt de moestuin van Maatwerk Autisme. Een mooi, rustig en vruchtbaar stukje Maassluis in Wilgenrijk. Begeleiders en mediënten (medewerker/cliënt) van Maatwerk Autisme werken samen aan het verbouwen van groenten, fruit en kruiden. In het moestuinseizoen hebben zij een verkooppunt bij de moestuin. U kunt er zelf aanwijzen, plukken en oogsten. Of kies uit het assortiment in het moestuin winkeltje wat er eerder die dag al geoogst is.

Op 4 september doet de "Maatwerk Moestuin" mee aan Fête de la Nature 2021, samen met drie andere groene Maassluise natuurlocaties. De tuinman, Remko Boers van Groendoenerij, zal er zijn voor vragen over de moestuin.

Kom proeven van de oogst uit de Maatwerk Moestuin in Wilgenrijk. Op 4 september laten zij jullie graag de moestuin zien en verkopen zij de oogst in het moestuin winkeltje. Ook is er limonade en een kopje koffie of thee. Een leuke primeur is de samenwerking met een Wilgenrijk bewoonster Priscilla Wapenaar, zij maakt met groenten juices onder de naam "Cilly Juices".

Komt u ook gezellig langs en proeven van al het lekkers?

Over Fête de la Nature

Fête de la Nature is een natuurfestival en is overgewaaid uit Frankrijk. Er is niet één organisator van het festival: we doen het samen! Iedereen kan zelf een activiteit organiseren. Van theater in de natuur tot een oogstfeest, van een vleermuizenexcursie tot een hardloopwedstrijd in het groen. Dit betekent dat het ieder jaar weer een verrassing is wat voor evenementen en feestjes er georganiseerd worden. Samen betrekken we meer mensen bij de natuur, op een manier die bij hen past. Er is geen kaartverkoop, winstoogmerk of festivalregelement. IVN Natuureducatie helpt Fête de la Nature mogelijk te maken. Door het ondersteunen van lokale organisatoren met de organisatie en communicatie en door landelijke promotie van Fête.

Agendaoverzicht