Halloween in Wilgenrijk
28 - 30 oktober 2020
Schaapskooi
16:00 - 19:00 uur

Happy Halloween! 👻


Halloween zal in Wilgenrijk i.v.m. Covid-19 niet actief georganiseerd worden. De Halloween-commissie heeft diverse aangepaste ideeën uitgedacht, maar door de stijgend aantal besmettingen en de recente persconferentie, kunnen deze helaas geen doorgang vinden. De gezondheid van iedereen gaat immers voor.

Waar een wil is, is een weg... Omdat iedereen veilig thuis is en op afstand van elkaar, zal het op Halloweenavond spookachtig stil zijn in de straten van Wilgenrijk. Bewoners kunnen er alsnog een spannend feest van maken door hun huis en tuin in Halloween stijl te decoreren. Om de ‘Trick or Treat’ avond niet zomaar voorbij te laten gaan, hebben wij vanuit Wilgenrijk een verrassing voor alle bewoners van Wilgenrijk.

Op woensdag 28 oktober en op vrijdag 30 oktober tussen 16:00 – 19:00 uur ligt er bij de Schaapskooi een pompoen op de bewoners van Wilgenrijk te wachten om door hen thuis uitgekerfd te worden tot een griezelig Halloween figuur. Omdat we bij Wilgenrijk niets willen verspillen, zit er bij de pompoen een receptenkaart van de chef-kok van De Waker zodat er van de uitgelepelde pulp een overheerlijke pompoensoep gemaakt kan worden.

Op de genoemde dagen kunnen de bewoners van Wilgenrijk bij de schaapskooi zelf een pompoen en een receptenkaart meenemen. Let wel; op = op!

Agendaoverzicht