Start verkoop Ritseling, Onderling en Doorkijk
02 - 16 april 2020
Woonwinkel Wilgenrijk
12:00 - 12:00 uur

Zet donderdag 2 april 2020 12.00 uur alvast in uw agenda, want in de geliefde buurt Buitengoed gaan er weer 39 korte rijhuizen langs drie verschillende lanen in verkoop. De 39 huizen hebben een woonoppervlakte tussen de 120m² en 148 m², minimaal 3 slaapkamers en een v.o.n. prijs vanaf € 345.000,-

Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. Dit kan telefonisch, per mail, via de chatfunctie op de website én we werken aan videogesprekken met de makelaars! Nog steeds kunt u ook gewoon langskomen in het gebied en de Woonwinkel. We benadrukken graag dat de aangescherpte richtlijnen rondom het coronavirus ook hier van kracht zijn.

Start verkoop 2 april

Vanaf 2 april 12.00 uur kunt u alle huizen, de brochure en de prijzen, veilig en ontspannen, vanaf uw eigen bank of keukentafel online bekijken op de website van Wilgenrijk. Als u er al helemaal uit bent in welk huis u zichzelf ziet wonen, kunt u ook direct via het online inschrijfformulier uw voorkeur doorgeven voor de huizen. Daarnaast is het mogelijk om met de makelaar in contact te komen via de ‘Wilgenrijk chat’ en om uw vragen direct te stellen over de huizen. Wilt u meer weten over het verkoopproces van deze huizen? Wij vertellen u er hier graag meer over.

Ritseling, Onderling en Doorkijk

De 39 rijhuizen komen langs de lanen Ritseling, Onderling en Doorkijk en hebben elk een eigen unieke uitstraling. Vanaf de laan Ritseling heeft u een schitterend uitzicht over het water en woont u in een huis met een bijzondere mansardekap. Dit type dakvorm zorgt, met zijn geknikte dakvlakken, voor een landelijk stijl. De korte rijhuizen langs de laan Onderling staan rondom de buurtvijver en daardoor heeft u een weids uitzicht over een speelse groene omgeving. Aan de prachtige laan Doorkijk komen huizen met een stads karakter geïnspireerd op de statige Hoflaan in de wijk Kralingen in Rotterdam.

  • Woonoppervlakte tussen 120 m² en 148 m²
  • 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder
  • Architectuur volgens de Maassluisse School met variatie in kleur van metselwerk en dakpannen
  • Vanaf € 345.000,- v.o.n.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de laatste (verkoop) ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Buitengoed en krijg automatisch een herinnering voor de online start verkoop.

Agendaoverzicht