Ontdek de nieuwste buurt Uitzicht
29 juni 2023
Woonwinkel Wilgenrijk
17:00 - 20:00 uur

Vol trots nodigen wij u uit voor het inloopevenement voor onze nieuwe buurt Uitzicht op donderdag 29 juni in de Woonwinkel van Wilgenrijk.

De buurt Uitzicht kenmerkt zich door de mooiste elementen uit 5 eerder gerealiseerde buurten én het sterkste ontwerp in architectuur en landschap binnen Wilgenrijk. De buurt en de huizen zijn ontworpen door het meermaals aantoonbaar en succesvolle samenwerkingsverband, Converse Architect, ECHO urban designs en Wilgenrijk wonen. Met de markante ligging in het woongebied en de hoge mate van luxe en comfort is het nergens elders zo goed wonen als op Uitzicht!

Uitzicht is een buurt met 28 huizen op een kleinschalig eiland met een eigen toegangsbrug. Hierop staan 3 vrijstaande rietgedekte huizen, 4 twee-onder-één-kaphuizen met rieten kappen, 12 twee-onder-één-kaphuizen en 9 drie-onder-één-kaphuizen, en allemaal energieneutraal. De huizen zijn onder hoogwaardige architectuur ontworpen en ingebed in een luxueuse (woon)omgeving. Met materialen zoals hout, riet, zink en gedetailleerd metselwerk.

Inloopevenement 29 juni a.s.

Tijdens dit evenement ligt de focus op het persoonlijk contact met de architecten en ontwerpers, die u graag meer vertellen over de bijzondere materialisering en het doordachte ontwerp van de huizen en het eiland.

Daarnaast delen wij de laatste informatie met u zoals kavel- en situatietekeningen, basis plattegronden en de laatste afbeeldingen van alle huizen en materialen.

Wij vragen u om van tevoren aan te melden zodat wij rekening kunnen houden met uw komst en een brochure voor u klaar kunnen leggen.

Datum: 29 juni 2023

Tijdstip: 17:00 – 20:00 uur

Locatie: Woonwinkel van Wilgenrijk, Weverskade 110

Interesse? Geef alvast uw voorkeur voor een type door!

Heeft u interesse in een huis op Uitzicht? En heeft u ook al een voorkeur voor een type huis? U kunt alvast uw interesse voor een type huis aan ons doorgeven. Dan noteren wij uw interesse(s) en houden u actief op de hoogte over het naderende start verkoop moment in de zomer, uitgebreidere informatie en kunt u al in gesprek met de architect en Woonwinkel.

Agendaoverzicht