Wonen op het Buitengoed van Wilgenrijk

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook. Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

Buitengoed heeft een gefaseerde verkoop van ongeveer 200 huizen, vrijstaand, twee-onder-een-kaphuizen, korte rijhuizen en appartementen. Het meest actuele huizenaanbod vindt u op de digitale brochure van Buitengoed.

Buitengoed in verkoop

De huizen in de buurt Buitengoed worden gefaseerd ontwikkeld, verkocht en gebouwd.

Op de online brochure vindt u alle informatie over de buurt Buitengoed, de sfeerimpressie van de verschillende huizen en de fasering van het beschikbare huizenaanbod. Heeft u interesse in een huis op Buitengoed? Of wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met de Woonwinkel via woonwinkel@wilgenrijk.nl of telefoonnummer 088-122 88 66.

Digitiale brochure Buitengoed