Wonen op Kompas

Kompas geeft richting aan wonen en leven op een klein eiland met een natuurlijk speels en groen landelijke karakter. De buurt vormt een rustige overgangszone tussen landelijke boerenlintwegen en een waterrijk eilandengebied. Er komen 16 grote twee-onder-een-kaphuizen op ruime kavels aan het water. Tuin en water vormen een verlengde van de woonkamers. Kwaliteit van architectuur, openbare ruimte en afwerkingsniveau is er hoog. De modern landelijke architectuur komt van de hand van JagerJanssen Architecten volgens de Maassluise School. Het staat voor een moderne interpretatie van Hollandse huizen. Stijlvol en natuurlijk kleur- en materiaalgebruik zorgen voor rust en geven de buurt een exclusief en intiem karakter. Sfeervol, comfortabel en natuurlijk design.

Kompas is uitverkocht

Kompas is inmiddels volledig uitverkocht en in aanbouw. In de toekomst van Wilgenrijk zullen er zeker nog vergelijkbare buurten komen. Zoals nu is de buurt Buitengoed, een groene waterrijke en open buurt met dorpse sfeer, in ontwikkeling en in verkoop.

Wilt u meer informatie over de nieuwe buurten van Wilgenrijk vul dan het contactformulier in. Daarnaast bent u van harte welkom in de Woonwinkel Wilgenrijk aan de Weverskade 110. Voor een kop koffie of thee, een goed gesprek of een wandeling door het gebied.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief