Stijlvol, landelijk wonen, geheel naar uw wens

De Tweede Weverskade is een meanderende weg, bestraat met rode klinkers, omzoomd met hagen en vol met grote bomen. De huizen hier zijn vrijstaand en twee-onder-een-kap en allemaal in de stijl van de Maassluise School. Op en top landelijk wonen. Alle huizen zijn uniek en individueel herkenbaar, maar toch in harmonie met de huizen er omheen. Ze zijn door u met een architect ontworpen of komen uit het Huizenboek van deze buurt.

De Tweede Weverskade biedt rust en ruimte in een landelijke sfeer. De ruime tuin is een verlengstuk van uw huis. Door het gevoel van de oude Weverskade te combineren met de Tweede Weverskade ontstaat er een sfeer die nergens anders te krijgen is.

Tweede Weverskade is uitverkocht

Inmiddels zijn alle 45 kavels in de buurt Tweede Weverskade verkocht. Wilgenrijk heeft de volgende fase in voorbereiding, de verwachting is dat hier in de zomer van 2018 meer over bekend is. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de volgende fase of andere buurten in Wilgenrijk meld u dan aan via het contactformulier.

Daarnaast bent u van harte welkom in de Woonwinkel Wilgenrijk aan de Weverskade 110. Voor een kop koffie of thee, een goed gesprek of een wandeling door het gebied.

Geef uw interesse voor de volgende fase