Stijlvol, landelijk wonen, geheel naar uw wens

De Tweede Weverskade is een meanderende weg, bestraat met rode klinkers, omzoomd met hagen en vol met grote bomen. De huizen hier zijn vrijstaand en twee-onder-een-kap en allemaal in de stijl van de Maassluise School. Op en top landelijk wonen. Alle huizen zijn uniek en individueel herkenbaar, maar toch in harmonie met de huizen er omheen. Ze zijn door u met een architect ontworpen of komen uit het Huizenboek van deze buurt.

De Tweede Weverskade biedt rust en ruimte in een landelijke sfeer. De ruime tuin is een verlengstuk van uw huis. Door het gevoel van de oude Weverskade te combineren met de Tweede Weverskade ontstaat er een sfeer die nergens anders te krijgen is.

Samenstelling van de buurt

De meanderende straat Tweede Weverskade kent 39 kavels vanaf 350 vierkante meter, met elk hun eigen uniekheid. Op een hoek, aan het water, met veel groen, zon of schaduw, verschillende breedtes aan de straat en variaties in diepte. Een groot deel van de kavels is geschikt voor een huis uit het Huizenboek, andere zijn meer geschikt voor een eigen ontwerp.

Deze kaart illustreert hoe het kan worden. Afhankelijk van uw kavelwensen en die van de andere nieuwe bewoners zal het eindbeeld ontstaan

Ligging in Wilgenrijk

Ligging in Wilgenrijk
Bekijk de gebiedskaart