Wonen aan de Weverskade

Aan de bestaande Weverskade is maar zelden een kavel beschikbaar. Wonen in Wilgenrijk aan de oude structuur is heel bijzonder. Er zijn nu maar liefst twee unieke kavels beschikbaar; het ‘puntkavel’ en ‘WK1’, het eerste kavel van Wilgenrijk, ter hoogte van de witte fietsbrug in de buurt van de hoofdentree van Wilgenrijk. Ze liggen ter hoogte van de witte fietsbrug in de buurt van de hoofdentree van Wilgenrijk.

Twee bijzondere kavels door hun vorm, ligging en de verbinding tussen het ‘oude’ en het nieuwe woongebied. Het puntkavel heeft een kaveloppervlakte van 615 m2. WK1 heeft een kaveloppervlakte van 1010m2. U heeft daardoor alle ruimte voor het zelf ontwerpen en bouwen van uw eigen huis en aanleggen van een ruime tuin op het zuidwesten.

Type

Vrij kavel

Eigenschappen

  • Riante kavel van circa 615 m2
  • Gelegen aan de historische Weverskade
  • Zelfbouw
  • Mogelijkheid tot overnemen ontwerp woonhuis door architectenbureau Böhtlingk
  • Vanaf € 325.000,-  v.o.n.

 

Prijs

Vanaf € 325.000

Bijzonder kavel aan de historische Weverskade

Aan de oude Weverskade zijn er nog een paar mooie plekken voor unieke huizen. Zo is er het zogenaamde 'puntkavel' ter hoogte van de witte fietsbrug in de buurt van de hoofdentree van Wilgenrijk. Een bijzonder kavel door zijn vorm, ligging en de verbinding tussen het 'oude' en het nieuwe woongebied. Het puntkavel heeft een kaveloppervlakte van 615 m2.
U heeft daardoor alle ruimte voor het zelf ontwerpen en bouwen van uw eigen huis en aanleggen van een ruime tuin op het zuidwesten.

 

Woonhuis ontwerp

Voor het puntkavel is er een woonhuis ontworpen. Het ontwerp van dit huis is gemaakt door het Maaslandse architectenbureau Böhtlingk. Het ontwerp omvat een authentieke Hollandse huisvorm en beschikt over typische kenmerkende details. Het is mogelijk om het ontwerp van het huis over te nemen en te realiseren.

Interesse in het puntkavel?

Bij interesse kunt u contact opnemen met de Woonwinkel Wilgenrijk. Zij kunnen u meer informatie geven over het puntkavel, het 'leidraad voor zelfbouw' in Wilgenrijk en kunnen u eventueel in contact brengen met architectenbureau Böhtlingk voor het ontwerp van het woonhuis.

Contactgegevens Woonwinkel
Weverskade 110, Maassluis
T: 085- 792 82 02
E: woonwinkel@wilgenrijk.nl