Eiland Gerealiseerd9

Ontspannen wonen, te midden van water

Eiland in Wilgenrijk is een unieke plek, een klein dorp omsloten door water. Bij binnenkomst over de eigen brug is het duidelijk: hier woont u goed. Fraaie architectuur aan een mooie straat. Alle kavels aan de buitenrand van het eiland liggen aan het water en zijn bijna allemaal anders, de vrijstaande en twee-onder-één-kaphuizen erop ook. De overgang tussen het water en het kavel is een natuurlijke oever met riet en groen.

Aan de binnenkant van Eiland is de intimiteit van de buurt Eiland goed voelbaar. Een centrale binnentuin verbindt de drie korte rijen van slechts vier huizen. De binnentuin is er om in te spelen en te ontmoeten. De veranda’s van de twee hoekhuizen maken de overgang van deze tuin bijzonder. Op de hoek van Eiland ligt de appartementenvilla, fraai ontworpen en kleinschalig.

Eiland

Eiland is uitverkocht

Eiland is inmiddels volledig uitverkocht en in aanbouw. In de toekomst van Wilgenrijk zullen er zeker nog vergelijkbare buurten komen. Zoals nu is de buurt Buitengoed, een groene waterrijke en open buurt met dorpse sfeer, in ontwikkeling.

Wilt u meer informatie over de nieuwe buurten van Wilgenrijk vul dan het contactformulier in. Daarnaast bent u van harte welkom in de Woonwinkel Wilgenrijk aan de Weverskade 110. Voor een kop koffie of thee, een goed gesprek of een wandeling door het gebied.

Over Eiland
Plankaart 061119

Kenmerken

  • Uitverkocht
  • Diverse modellen huizen, voorzien van ruime kavels en terrassen
  • Oriëntatie op de waterrijke omgeving
  • Ruimte om te spelen voor kinderen
  • Architectuur volgens de Maassluise School: geïnspireerd op het verleden, gebouwd in het heden
Partners