Kompas Gerealiseerd 7

Mooi wonen, Kompas

Kompas geeft richting aan wonen en leven op een klein eiland met een natuurlijk speels en groen landelijke karakter. De buurt vormt een rustige overgangszone tussen landelijke boerenlintwegen en een waterrijk eilandengebied. Er komen 16 grote twee-onder-een-kaphuizen op ruime kavels aan het water. Tuin en water vormen een verlengde van de woonkamers. Kwaliteit van architectuur, openbare ruimte en afwerkingsniveau is er hoog. De modern landelijke architectuur komt van de hand van JagerJanssen Architecten volgens de Maassluise School. Het staat voor een moderne interpretatie van Hollandse huizen. Stijlvol en natuurlijk kleur- en materiaalgebruik zorgen voor rust en geven de buurt een exclusief en intiem karakter. Sfeervol, comfortabel en natuurlijk design.

Kompas

Kompas is uitverkocht

Kompas is inmiddels volledig uitverkocht en bewoond. Heeft u interesse in wonen in een buurt zoals Kompas? Bekijk dan de vergelijkbare buurt Zomerbries. Dit is een gezellig en kleinschalig eiland met 19 twee-en-drie-onder-een-kaphuizen met tuinen aan het water. De bouw van de huizen is reeds gestart en naar verwachting worden de huizen nog voor de zomer 2021 opgeleverd! Wilt u meer informatie over de nieuwe buurten van Wilgenrijk neem dan contact met ons op via 085 – 79 28 202 of kom langs de Woonwinkel van Wilgenrijk aan de Weverskade 110. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het woongebied.

Over Kompas
Plankaart 061119

Kenmerken

  • 16 grote twee-onder-een-kaphuizen.
  • Ruime kavels aan het water (320 – 500m2).
  • Hoogwaardige architectuur, exclusief voor dit eiland (Jager Janssen Architecten volgens de Maassluise School).
  • Onderscheidende modern landelijke Hollandse huizen. Geen repetitie nieuwbouw zoals standaard elders in de regio te vinden is.
  • Stijlvol en natuurlijk kleur- en materiaalgebruik.
  • Tuinen hebben een breed georiënteerd ligging en dienen als verlengde van de woonkamers.
  • Inclusief speciaal ontworpen elementen die huis met het water verbinden (zoals moderne schuur, schuurveranda, tuinkast, vlonder en/of steiger).
  • Kernwaarden: rust, licht, architectuur, water, kleinschalig eiland.
Waar In Wilgenrijk
Kenmerken
Kompas Nieuws
Kompas Agenda
Veelgestelde Vragen
Partners
Partners