Family garden house

Mooi wonen, Kompas

Kompas geeft richting aan wonen en leven op een klein eiland met een natuurlijk speels en groen landelijke karakter. De buurt vormt een rustige overgangszone tussen landelijke boerenlintwegen en een waterrijk eilandengebied. Er komen 16 grote twee-onder-een-kaphuizen op ruime kavels aan het water. Tuin en water vormen een verlengde van de woonkamers. Kwaliteit van architectuur, openbare ruimte en afwerkingsniveau is er hoog. De modern landelijke architectuur komt van de hand van JagerJanssen Architecten volgens de Maassluise School. Het staat voor een moderne interpretatie van Hollandse huizen. Stijlvol en natuurlijk kleur- en materiaalgebruik zorgen voor rust en geven de buurt een exclusief en intiem karakter. Sfeervol, comfortabel en natuurlijk design.

Kompas

Kompas is uitverkocht

Kompas is inmiddels volledig uitverkocht en in aanbouw. In de toekomst van Wilgenrijk zullen er zeker nog vergelijkbare buurten komen. Zoals nu is de buurt Buitengoed, een groene waterrijke en open buurt met dorpse sfeer, in ontwikkeling en in verkoop. Wilt u meer informatie over de nieuwe buurten van Wilgenrijk vul dan het contactformulier in. Daarnaast bent u van harte welkom in de Woonwinkel Wilgenrijk aan de Weverskade 110. Voor een kop koffie of thee, een goed gesprek of een wandeling door het gebied.

Over Kompas
Plankaart 061119

Kenmerken

  • 16 grote twee-onder-een-kaphuizen.
  • Ruime kavels aan het water (320 – 500m2).
  • Hoogwaardige architectuur, exclusief voor dit eiland (Jager Janssen Architecten volgens de Maassluise School).
  • Onderscheidende modern landelijke Hollandse huizen. Geen repetitie nieuwbouw zoals standaard elders in de regio te vinden is.
  • Stijlvol en natuurlijk kleur- en materiaalgebruik.
  • Tuinen hebben een breed georiënteerd ligging en dienen als verlengde van de woonkamers.
  • Inclusief speciaal ontworpen elementen die huis met het water verbinden (zoals moderne schuur, schuurveranda, tuinkast, vlonder en/of steiger).
  • Kernwaarden: rust, licht, architectuur, water, kleinschalig eiland.
Waar In Wilgenrijk
Kenmerken
Partners
Partners