Tweede Weverskade Gerealiseerd7

Stijlvol, landelijk wonen, geheel naar uw wens

De Tweede Weverskade is een meanderende weg, bestraat met rode klinkers, omzoomd met hagen en vol met grote bomen. De zelfbouw huizen hier zijn vrijstaand en twee-onder-één-kap en allemaal in de stijl van de ontwerpfilosofie de ‘Maassluise School’. Op en top landelijk wonen. Alle huizen zijn uniek en individueel herkenbaar, maar toch in harmonie met de huizen er omheen. Ze zijn door de bewoners, met een architect, ontworpen of komen uit het Huizenboek van deze buurt.

De Tweede Weverskade biedt rust en ruimte in een landelijke sfeer. De ruime tuin is een verlengstuk van het huis. Door het gevoel van de oude Weverskade te combineren met de Tweede Weverskade ontstaat er een sfeer die nergens anders te vinden is.

Tweede Weverskade

Tweede Weverskade is bewoond

Alle 45 kavels in de buurt Tweede Weverskade zijn in 2019 opgeleverd en de huizen zijn allemaal gebouwd en bewoond. Heeft u interesse in het kopen van een kavel en wilt zelf uw droomhuis (laten) bouwen in een groenrijke omgeving? Er komen in de toekomst nieuwe kavels beschikbaar in Wilgenrijk. Schrijf u in op de nieuwsbrief of maak een account aan. Of geef uw voorkeuren van een kavel door en wordt als eerste op de hoogte gehouden.

Over Tweede Weverskade

Kenmerken

  • 45 kavels bewoond
  • Ruim en landelijk. Uniek, zelfs voor Wilgenrijk
  • Kavels vanaf 350 m²
  • In de stijl van de ontwerpfilosofie de ‘Maassluise School’
  • Hagen en bomen zorgen voor natuurlijke beschutting en doorzichten
Tweede Weverskade
Kenmerken