Genieten van uw Uitzicht

Neem de mooiste elementen uit de buurten Goedland, Wevershof, Kompas, Zomerbries en Lichtval én het sterkste ontwerp in architectuur en landschap; dan krijg je het beste voor de buurt Uitzicht. Op één van de meest prominente plekken in Wilgenrijk komen deze eerdere successen samen in een nieuwe buurt genaamd Uitzicht. Wilgenrijk ontwerpt de buurt samen met Converse Architects en ECHO urban design.

Uitzicht vormt een kleinschalig eiland van hoogwaardige kwaliteit van ontwerp, materialen en comfort. Een glooiend eiland met 3 vrijstaande huizen, 16 twee-onder-één-kaphuizen en 9 drie-onder-één-kaphuizen. Wonen voelt hier zoals u dat zelf in uw dromen zou ontwerpen, maar dan zonder alle onzekerheden en uitdagingen van zelfbouw. De hoogste kwaliteit, passend bij uw leven. Ontzorgd door Wilgenrijk.

Uitzicht Video
Uitzicht Video

Kenmerken


  • 3 vrijstaande huizen met tuinen aan het water
  • 16 twee onder-één-kaphuizen met tuinen aan het water
  • 9 drie onder-één-kaphuizen in korte rijen, gelegen aan het groene binnenhof
  • Volledig omringd door water
  • Meanderende en rustige rondweg voor bestemmingsverkeer
  • Sfeervol, duurzaam en strak design
  • Hoog comfort en luxe
Maquette Woonwinkel

Contact met de Woonwinkel


Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. Heeft u vragen over de buurt Uitzicht? Neemt u dan contact op met Woonwinkel van Wilgenrijk.

U kunt ook langskomen in de Woonwinkel. Dit kan op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur. U kunt ook een afspraak met de Woonwinkel inplannen via onderstaande knop.

Contact

Disclaimer


Wilgenrijk heeft de teksten, beelden en andere impressies met veel zorg samengesteld om u een goed beeld te geven hoe Uitzicht eruit kan gaat zien. Echter, kunnen aanpassingen gedaan worden op de site en in het uiteindelijke eindresultaat van de buurt. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de verstrekte informatie, beelden, de impressies en video's op Wilgenijk.nl.

Heeft u vragen over de buurt Uitzicht?