Weverskade 2018

Wonen aan de Weverskade

De unieke kleinschaligheid van de Weverskade is karakteristiek en landelijk. Het beeld wordt gekenmerkt door de smalle meanderende weg langs het water met haar knotwilgen en rietkragen. Het is een sprookjesachtig gezicht. De huizen aan de Weverskade staan in veel gevallen wat verder van de kade en op een lager niveau dan de smalle dijkweg. Dit zorgt voor een intiem karakter, waarin de huizen opgaan in de natuurlijke omgeving. Wandel of fiets vanaf de witte fietsbrug bij de hoofdentree langs de Weverskade om de historische inspiratiebron van de Maassluise School te ervaren.

Weverskade

Meer weten?

Aan de Weverskade zijn er op dit moment geen kavels beschikbaar. In Wilgenrijk vindt u vergelijkbare buurten zoals Goedland. In deze buurt waant u zich in de meer intieme, besloten kant van het groene Hollandse landschap. Deze buurt wordt gefaseerd ontwikkeld en gebouwd.

Heeft u interesse in een kavel of het woongebied? Neem dan contact op met de Woonwinkel van Wilgenrijk of kom langs aan de Weverskade 110. U bent van harte welkom voor een kop koffie of thee, een goed gesprek of een wandeling door het gebied. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Over Weverskade