Zomers wonen op een gezellig eiland


Op Zomerbries is het gezellig, kleinschalig en zonnig wonen. Het landschappelijk ontwerp van het eiland is een inspiratiebron voor wonen op een landelijk erf en natuurlijke oevers in een typisch Hollands waterrijke omgeving. U vindt er twee-en-drie-onder-één-kaphuizen in vier verschillende typen. De huizen bieden veel ruimte om ontspannen te wonen en vanuit huis te werken. Alle huizen liggen met de tuin aan het water.

Sinds 2021 zijn de huizen opgeleverd en bewoond. In de toekomst zullen er in Wilgenrijk zeker nog vergelijkbare buurten komen. Schrijf u in om op de hoogte gehouden te worden van het nieuwe aanbod.

Zomerbries

Architectuur op Zomerbries

Op Zomerbries is het gezellig, kleinschalig en zonnig wonen. Het landschappelijk ontwerp van het eiland is geïnspireerd op wonen op een landelijk erf en natuurlijke oevers in typisch Hollands waterrijke omgeving. De huizen staan zo gegroepeerd dat ruime erven ontstaan voor uw entree met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De 19 twee-en-drie-onder-één-kaphuizen zijn via een karakteristieke brug te bereiken. Deze brug begeleidt u van de lintweg in Wilgenrijk het knusse eiland op. De weg op het eiland is doodlopend, waardoor de buurt zeer autoluw en kindvriendelijk is.

De huizen zijn onder moderne en natuurlijke architectuur ontworpen en zijn opvallend stijlvol door het gebruik van natuurlijke materialen zoals houten draagconstructies, natuursteen en keramische dakpannen. In combinatie met het lichtkleurige metselwerk krijgt het eiland een zonnig, licht en geheel eigen karakter.

Over Zomerbries

Kenmerken

  • 19 twee-en-drie-onder-één-kaphuizen
  • Woonoppervlakte van circa 172 m² tot 194 m²
  • 2 royale of 3 standaard slaapkamers op de 1e verdieping
  • 2 slaapkamers op de 2e verdieping, installatie-ruimte en een vliering
  • Casco badkamer en twee toiletten
  • Extra aansluitpunten voor kookeiland (wateraansluiting en afvoer)
  • Aansprekende en eigentijdse architectuur
  • Duurzaam ontwerp: o.a. gasloos, inclusief warmtepomp en zonnepanelen
  • Ruime tuin aan het water (steiger mogelijk)
  • Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
Waar In Wilgenrijk
Kenmerken
Plegt Vos Langeveen 16 mei 2018 138

Plegt-Vos, een betrouwbaar bouwbedrijf


In bouwbedrijf Plegt-Vos, een gerenommeerd familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat, heeft Wilgenrijk een ervaren en betrouwbare partij gevonden voor de bouw van Zomerbries. Plegt-Vos bouwt gemiddeld 600 nieuwe huizen per jaar en heeft ruime ervaring in het bouwen van conceptuele huizen. Zij vertellen u graag meer over de bouw van de huizen op Zomerbries. Op 11 november 2020 sloeg Plegt-Vos de eerste paal voor de 19 twee-en-drie-onder-één-kaphuizen. Op dit moment is deze prachtige buurt volop in ontwikkeling. Bekijk hieronder de foto’s van de voortgang van de bouw.

Bouwer

De tuinen van Zomerbries


Alle huizen en tuinen op Zomerbries liggen aan het water. U kunt maximaal genieten van uw ruime tuin door de grote schuifpui in de achtergevel en de veranda, waar het al vroeg in het jaar heerlijk vertoeven is. Dit prachtige eiland biedt een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen. Bij de plattegronden kunt u een overzicht vinden van de tuinen.

De tuinen
Nieuws
Agenda