Binnen een half uur weer in het centrum van Den Haag zijn maar toch landelijk en ruim wonen? Welkom in Wilgenrijk!
Wonen in Wilgenrijk
Den Haag

Stelt u zich eens voor..

U bent op zoek naar een nieuw en ruim huis, niet te ver van de stad, maar wel met rust en ruimte om u heen. Een plek waar u voorrang krijgt op de zebrapaden en waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. Een betaalbaar huis met een ruime tuin, parkeren op eigen terrein óf ‘gewoon’ voor de deur en een woongebied met veel groen. Zou het bestaan? Welkom in Wilgenrijk!

Over Wilgenrijk
Over Wilgenrijk
Aanblik uitzicht achtertuin type1b 18 resized

Wonen in Wilgenrijk

  • 20 autominuten van Den Haag, Rotterdam en het strand
  • Binnen 20 metrominuten in Rotterdam of het strand met de Hoekse lijn
  • Rustig, landelijk, groen en waterrijk
  • Grotere kavels dan elders in de regio voor een vergelijkbare prijs
  • Parkeren op eigen terrein of gewoon voor de deur
  • Zeer kindvriendelijk en veilig, natuurspelen in eigen gebied
  • Bijzondere voorzieningen voor hoog comfort en ontspanning
  • Duurzame en waardevaste ontwikkeling
  • Hoogwaardige en stijlvolle visie op architectuur en buitenruimte
Kenmerken
Wonen in Wilgenrijk

Waar ligt Wilgenrijk?


Wilgenrijk, een nieuw woongebied tussen Den Haag en Rotterdam, dicht bij Maassluis, Maasland en natuurgebied Midden-Delfland. Waar drukte en rust in beide gevallen opgezocht kunnen worden. Vanwege de centrale ligging van Wilgenrijk bent u binnen 20 minuten met de auto of metro in Den Haag, Rotterdam of de Hollandse kust. Nooit ver weg van de stad en toch alle ruimte en rust om te wonen en te recreëren. Ideaal toch?

Ligging

Alles wat u nodig heeft, is in de buurt


Verhuizen naar Wilgenrijk betekent verhuizen naar een nieuwe omgeving. Een bruisende en actieve regio die tegelijk rust en ontspanning biedt: zee, strand en natuurgebied Midden-Delfland liggen om de hoek, net als de pittoreske stadskernen van onder andere Maasland, Maassluis en Delft. Slenteren langs de grachtjes, uitrusten op de vele terrassen of ontspannen winkelen. De dagelijkse boodschappen zijn daarnaast gewoon op loopafstand te doen. Maassluis en omstreken biedt veel voorzieningen voor jong en oud. Zo zijn er veel basis- en middelbare scholen te vinden, zijn er talloze sportclubs, is er een goede OV-verbinding, is er veel ruimte voor recreatie en zijn er, in zowel het Stadshart en in het overdekt winkelcentrum, veel leuke winkels en boetiekjes te vinden. Maak alvast kennis met de omgeving!

Voorzieningen
Rotterdam & Den Haag
20 minuten rijden
Families in Wilgenrijk
450 Families
Beoordeling Bewoners
8,5
Nooit ver weg van de stad en toch alle ruimte en rust om te wonen en te recreëren!

Groene woonomgeving

Wilgenrijk meandert, voegt zich naar de natuur. Een harmonische eenheid met een duidelijke Hollandse signatuur. Het vormt een groene woonomgeving vanwege de aandacht voor inrichting van buitenruimte op een natuurlijke en ecologische verantwoorde manier; grotere kavels dan elders; een natuurlijke en groene hoofd-entree van het gebied; een groene zoom tussen de groene parkwal parkzone en de pittoreske Weverskade. Wilgenrijk ligt in de bruisende en actieve regio te midden van Rotterdam, Den Haag en de ontspanning van de Hollandse kust.

Groene woonomgeving
Nieuwsgierig welke huizen nog beschikbaar zijn of wat er nog gebouwd gaat worden? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte!