Veelgestelde vragen
FAQ
Algemeen
 • Waar is Wilgenrijk?

  Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en het natuurgebied Midden-Delfland. Het gebied is landelijk, groen en waterrijk, met een rust die zeldzaam is in de Randstad.

 • Wat zijn de contactgegevens van Wilgenrijk?

  Wilgenrijk B.V.
  Weverskade 110
  3147 PA Maassluis
  T 085-7928202
  E woonwinkel@wilgenrijk.nl

 • Wat is de Woonwinkel?

  De Woonwinkel Wilgenrijk, gelegen aan de Weverskade 110, is niet alleen dé centrale ontmoetingsplaats voor wonen in Wilgenrijk. Het is tevens het kloppend hart van de Wilgenrijk organisatie, waar alle informatie over het woongebied beschikbaar is. Hierdoor is alle kennis, service en begeleiding dichtbij en benaderbaar.

  Zo vindt u er impressies van het huidige huizenaanbod, de gedetailleerde maquette van het woongebied en algemene informatie. Daarnaast vinden in de Woonwinkel de adviesgesprekken plaats rondom wonen, bouw, aankoop, financiering, inrichting en vele andere belangrijke onderwerpen. Het is dé plek voor een inspirerend gesprek over uw woonwensen, maar ook kunt u er bijvoorbeeld andere toekomstige bewoners ontmoeten. Door de ligging aan de Weverskade, is dit daarnaast het perfecte startpunt voor een wandeling door het gebied. Wij ontmoeten u graag!

 • Kan ik de Woonwinkel zonder afspraak bezoeken?

  Wilt u langs de Woonwinkel van Wilgenrijk komen of contact opnemen? U kunt op afspraak langs de Woonwinkel komen. De Woonwinkel is bereikbaar via:

  - telefoonnummer: 085-79 28 202;
  - mail: woonwinkel@wilgenrijk.nl;
  - chat: www.wilgenrijk.nl.

  Ook is het mogelijk om online een afspraak te maken met de makelaar voor een videogesprek. De makelaar staat tijdens het videogesprek bij de prachtige gedetailleerde maquette om u in een vogelvlucht het woongebied te laten zien..

Mijn account
 • Hoe maak ik een Wilgenrijk account aan?

  Het aanmaken van een Wilgenrijk account is handig, u kunt bijvoorbeeld uw favoriete huizen opslaan en wij kunnen u op de hoogte houden van het laatste aanbod. Een account aanmaken doe je in vijf stappen:

  1. U kiest voor de optie 'maak account' (rechtsboven op de pagina), op uw telefoon opent u eerst het menu, daarin vindt u de 'maak account' knop terug
  2. Vervolgens gaat u naar de optie 'inschrijven'
  3. Registreer uw account via uw Facebook of LinkedIn profiel, of vul een zelf te kiezen gebruikersnaam, wachtwoord en uw e-mailadres in
  4. Nadat u voor ‘inschrijven’ kiest, ontvangt u een e-mail met daarin de vraag om het e-mailadres te bevestigen
  5. Zodra u in de e-mail op bevestigingslink heeft geklikt kunt u aan de slag met uw Wilgenrijk-account

 • Hoe bewaar ik een zoekopdracht?

  Een bewaarde zoekopdracht is handig wanneer u serieus wilt zoeken: uw wensen liggen vast en u kunt op een makkelijke manier uw vorige zoekopdracht(en) inzien. Een zoekopdracht opslaan doet u als volgt:

  1. U gaat naar de huizenpagina
  2. U opent de filters door op 'Filter hoe u wilt wonen in Wilgenrijk' te klikken
  3. U vult uw criteria in
  4. Klik rechtsonder op 'Zoekopdracht opslaan'
  5. U kunt uw opgeslagen zoekopdracht terug vinden in uw Wilgenrijk account
  6. U klikt rechtsboven op de pagina op 'Hoi <uw naam>!'
  7. Ga naar 'opgeslagen zoekopdrachten'
  8. Hier vindt u de opgeslagen zoekopdracht(en) terug

 • Hoe bewaar ik mijn favoriete huizen?

  Met de bewaarfunctie kunt u huizen opslaan in uw account. Zo heeft u al uw favoriete woningen in een lijst staan en heeft u ze altijd bij de hand.

  1. In het huizenoverzicht vindt u tegels met huizen, wilt u een huis als favoriet markeren? Dan klikt u op het hartjes-icoon rechts van de naam
  2. Wanneer u een huis in detail bekijkt op pagina over het huis zelf, vindt u het hartjes-icoon terug onder de naam van het huis
  3. U kunt uw favoriete huizen terug vinden in uw Wilgenrijk account
  4. U klikt rechtsboven op de pagina op 'Hoi <uw naam>!'
  5. Ga naar 'favoriete huizen'
  6. Hier vindt u uw favoriete huizen terug

veelgestelde vragen
Het antwoord op uw
vraag niet gevonden?