Start verkoop Eiland

Eiland | Ontspannen wonen te midden van water

Het Eiland in Wilgenrijk is een unieke plek, een klein dorp te midden van water. Bij binnenkomst over de eigen brug is het duidelijk: hier woont u goed. Fraaie architectuur aan een mooie straat. Alle kavels aan de buitenrand van het eiland liggen aan het water en zijn bijna allemaal anders, de huizen erop ook. De overgang tussen het water en de kavel is een natuurlijke oever met riet en groen.

Aan de binnenkant van het Eiland is de intimiteit goed voelbaar. Een centrale binnentuin verbindt de drie korte rijen van slechts vier huizen. De binnentuin is er om in te spelen en te ontmoeten. De veranda’s van de twee hoekhuizen maken de overgang van deze tuin bijzonder. Op de hoek van het Eiland ligt de appartementenvilla, fraai ontworpen en kleinschalig.

Graag nodigen wij u uit voor de Start Verkoop bijeenkomst op woensdag 23 maart van 19.00 uur tot 21:00 uur in de Woonwinkel van Wilgenrijk. Op deze avond kunt u de brochure en verkoopinformatie ontvangen en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer met een versnapering en een drankje.