Plaatsen toegangsbrug hoofdentree Wilgenrijk

Werkzaamheden toegangsbrug hoofdentree Wilgenrijk

In de nacht van 25 januari starten werkzaamheden aan de nieuwe toegangsbrug aan de Cornelis van der Lelylaan, de toekomstige hoofdentree van Wilgenrijk.

Inhoud van de werkzaamheden
In de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 januari en van donderdag 26 op vrijdag 27 januari worden de prefab betonnen liggers van de toegangsbrug op hun plek gelegd. In verband met de veiligheid en de benodigde werkruimte wordt de Weverskade ter plaatse van de toegangsbrug en het kruispunt Westlandseweg en Uiverlaan in de richting van de Weverskade afgesloten.
De afsluitingen worden overdag verwijderd zodat de wegen weer toegankelijk zijn.

Dura Vermeer geeft belangstellenden de mogelijkheid om deze werkzaamheden in de nacht van 25 op 26 januari op een droge en veilige plaats in de nabijheid te volgen. Deze locatie wordt op dat moment ter plekke aangewezen door de medewerkers van Dura Vermeer. (Nabij hoofdingang van de Petrus en Pauluskerk)

Verwachte planning
In de nacht van 25 op 26 januari vinden de werkzaamheden plaats aan de zijde van woongebied Wilgenrijk.
Opstellen kraan 23:00 uur
Opstellen kraan gereed 02:00 uur
Montage liggers 02:00 uur
Montage liggers gereed 07:00 uur

In de nacht van 26 op 27 januari vinden de werkzaamheden plaats aan de zijde van het kruispunt Westlandse weg en Uiverlaan.
Montage liggers 02:00 uur
Montage liggers gereed 07:00 uur
Kraan verwijderen 07:00 uur

Mocht u hinder ondervinden van de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder Patrick van Vliet op telefoonnummer 06 2061 4451.