Het Wilgenrijk Geluid
Herken jij het Wilgenrijk geluid?

2 kaarten voor theatershow RUMAG

Alle gegeven antwoorden worden bij elkaar verzameld. Uit de inzendingen van het goede antwoord wordt een winnaar gekozen middels loting. Aan het einde van de week maken we de winnaar bekend en ontvangt de winnaar de kaartjes voor de RUMAG voorstelling op zijn of haar thuisadres. Je mag zo vaak meespelen en ideeën insturen als je wilt!

Op 3 september speelt RUMAG een show in theater Koningshof. Wil jij erbij zijn? Doe dan mee met het spel “Herken jij het Wilgenrijk geluid?” op Instagram en Facebook stories van Wilgenrijk!


Hoe werkt "Herken jij het Wilgenrijk geluid"?


Van maandag 23 augustus t/m vrijdag 27 augustus spelen we elke dag om 16.30 uur het spel “Herken jij het Wilgenrijk geluid?’ op de stories van de Instagram en de Facebook pagina's van Wilgenrijk. Het typische Wilgenrijk geluid zal enkele minuten online blijven staan. Daarna volgt er een story om jouw idee over het geluid in te sturen. Je hebt dus 5 dagen kans om mee te doen met het spel.

RUMAG theatershow


Op vrijdag 3 september 2021 om 20.15 uur - 21.45 uur speelt RUMAG een theatershow in het theater Koningshof te Maassluis.

Over de show:
RUMAG, de stem die al jouw diepste verlangens hardop uitspreekt en jouw gedachten altijd lijkt te kunnen lezen krijgt een eigen theatertour. Met meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social media platform van Nederland en is het de hoogste tijd dat we naar jullie toekomen.

Van de haat aan je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent. De RUMAG theatertour zal als een belevenis aanvoelen en dat komt mede doordat René Watzema de tour zal dragen en hosten.

Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals: humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, we hebben overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.

Met elkaar zoeken wij elke show naar de RUMAG’er van de avond in de zaal en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Daarbuiten zullen er elke show gasten zijn vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor.