Buitengoed Beelden Aanzicht Stippellijn Lichtval27 E Front 1600x900

Lichtval 27

Verkocht
TypeAppartement
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte153 m2
Perceeloppervlakte153 m2
Verdiepingen1
Aantal kamers3 (waarvan 2 slaapkamers)
Prijs Vanaf525.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Loft
Orientatie
Noord- Zuid
Ligging
uitzicht op park en water

Wanneer u Buitengoed binnen rijdt, is het kleinschalig appartementengebouw waarin u woont een echte blikvanger. Op de begane grond onder het appartement parkeert u uw auto of fiets op uw privé parkeerplaats of in de gemeenschappelijke fietsenstalling. Grote spullen die u niet veel nodig heeft, zet u in uw eigen berging. De lift deelt u met slechts 4 buren en wanneer deze stopt op de 2e verdieping komt u aan in uw eigen loft, gelegen in de kap van het appartementengebouw. Uw loft is zeer licht door meerdere dakkapellen, grote (dak)ramen en 2 ruime balkons waardoor u de hele dag de zon of schaduw kunt opzoeken. De loft heeft o.a. een 5 meter hoge nok en een lengte van circa 25 meter en een woonoppervlakte van maar liefst 153 m2. De loft biedt ruimte aan een zeer grote gecombineerde woonkamer – keuken, twee grote slaapkamers en een grote badkamer met bad en douche. De gang verbindt alle kamers aan elkaar en biedt ruimte voor 1 of 2 werkplekken en veel mogelijkheden voor het opbergen van uw spullen.

Kenmerken
  • Loftappartement, waanzinnige nokhoogte 5 meter
  • Eigen liftentree op de verdieping
  • Twee balkons, de hele dag zon of schaduw
  • Woonkamer en woonkeuken circa 54 m2
  • Grote ramen met uitzicht op het park en water
  • Twee ruime slaapkamers, en aparte werkplek mogelijk
  • Ruime badkamer met douche en bad
  • Berging in huis, extra grote berging in onderbouw
  • Grote afsluitbare fietsenstalling
  • Een parkeerplaats op eigen terrein
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Masterplan Wilgenrijk pdf
Gedragscode Wilgenrijk voor aannemers pdf
Blok E Verkoopplattegrond Bouwnummer 27 pdf
Blok E Achtergevel en Rechter Zijgevel pdf
Blok E Plattegrond 2e Verdieping pdf
Documenten
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Lichtval 27?