Thumbnail onderling 31
Verkocht

Onderling 31

TypeHoekhuis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte144 m2
Perceeloppervlakte255 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers5 (waarvan 3 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 4 - 2021
Prijs445.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Tuitgevel
Orientatie
Noord
Ligging
aan de vijver

Aan Onderling staan 18 huizen in 5 korte rijen. Hier woont u op een prachtige plek rond de buurtvijver en heeft u een weids uitzicht over een speelse groene omgeving. In deze laan kunnen kinderen naar hartenlust spelen en banjeren door een natuurlijke omgeving. De huizen hebben klassieke uitstraling door onder andere tuitgevels en zadeldaken met oranje en antracieten dakpannen. Het zadeldak bestaat uit twee hellende dakschilden die in een omgekeerde V samenkomen in de nok. Dankzij de hellende constructie wordt het hemelwater goed afgevoerd en is bestand tegen hevige windstoten. De achtertuin gelegen op het noorden, is in totaal 7,5 meter breed en 12 meter diep, maar hij loopt af naar 2,5 meter die aan het einde van de tuin (in een driehoek). Achterin staat ook nog een eigen berging, deze is niet meegeteld in de diepte van de tuin, dus komt er nog extra bij. De voortuin is ook groot, namelijk ruim 11 meter breed en 4 meter diep, u heeft dan naast het huis ook nog eens 2 parkeerplekken in de “zijtuin” die bij het huis horen. Alle huizen hebben een aparte berging in de tuin. Altijd fijn om extra opbergruimte te hebben!

Kenmerken
  • 3 slaapkamers op de eerste verdieping
  • Vrij in te delen tweede verdieping
  • Badkamer en toilet afgewerkt met fraai sanitair en tegelwerk
  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief zonnepanelen
  • Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
  • Aparte berging in de achtertuin
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
OptiebeschrijvingType
Alle documentenzip-file
Keuzelijst meer -en minderwerk Buitengoedpdf
Badkamer brochure sfeer Sereenpdf
Badkamer brochure sfeer Robuustpdf
Badkamer brochure sfeer Designpdf
Badkamer brochure sfeer PUURpdf
Berging buitenruimtepdf
Kleur- en materiaalstaat Ritseling, Onderling en Doorkijkpdf
Technische omschrijvingpdf
Showroom Thuis brochurepdf
Situatie tekeningpdf
Legenda voor bij de Technische Plattegrondpdf
Situatieschets Onderling 71 tm 93pdf
Technische Plattegrond met afmetingen van bouwnummer 31pdf
Documenten
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Onderling 31?