Onderling Gevel 82
Verkocht

Onderling 82

TypeTussenhuis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte143 m2
Perceeloppervlakte188 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers4 (waarvan 3 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 4 - 2021
Prijs415.000
Overzicht
Parkeren
in de buurt
Bijzonder
Altijd zon én schaduw
Orientatie
Noord
Ligging
Aan lommerijke laan

Het tussenhuis op Onderling 82 heeft een prachtig klassiek element; een Frans balkon op de 1e verdieping. Door de oranje gevelsteen en het zadeldak met antraciet gekleurde dakpannen krijgt dit huis een warme en moderne uitstraling. Het huis heeft een woonoppervlakte van circa 143 m², waarvan 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij in te delen tweede verdieping die voorzien is van een dakkapel. Een dakkapel zorgt voor meer stahoogte en daarmee ook meer loopoppervlak in de kamer. De badkamer en het toilet zijn luxe afgewerkt en u heeft de optie om de badkamer te vergroten en te voorzien van een ligbad.Het huis heeft standaard vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Heerlijk tijdens de koude maanden! De voortuin ligt op het zuiden en de achtertuin op het noorden en heeft een aparte berging. De achtertuin is ruim 18 meter diep, u kunt dus de hele dag van de zon genieten. Vanaf uw voordeur is het een steenworp verwijderd van het park. Een prachtig groen gebied waar u en uw gezin heerlijk van de natuur kunnen genieten!

Kenmerken
  • 3 slaapkamers op de eerste verdieping
  • Vrij in te delen tweede verdieping
  • Badkamer en toilet afgewerkt met fraai sanitair en tegelwerk
  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief zonnepanelen
  • Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
  • Aparte berging in de achtertuin
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
OptiebeschrijvingType
Alle documentenzip-file
Keuzelijst meer -en minderwerk Buitengoedpdf
Badkamer brochure sfeer Sereenpdf
Badkamer brochure sfeer Robuustpdf
Badkamer brochure sfeer Designpdf
Badkamer brochure sfeer PUURpdf
Berging buitenruimtepdf
Kleur- en materiaalstaat Ritseling, Onderling en Doorkijkpdf
Technische omschrijvingpdf
Showroom Thuis brochurepdf
Situatie tekeningpdf
Legenda voor bij de Technische Plattegrondpdf
Situatieschets Onderling 71 tm 93pdf
Technische Plattegrond Onderling 82pdf
Onderling Blokoverzicht 17 80 81 82 83 84pdf
Documenten
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Onderling 82?