Bouwnummer 1 1080x1080px

Verreweg 1

Verkocht
TypeHoekhuis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte190 m2
Perceeloppervlakte343 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers6 (waarvan 5 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 2 - 2021
Prijs Vanaf696.600
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Trapgevel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
Aan de laan Verreweg

Wonen aan Verreweg 1 betekent wonen in een echt, mooi, Hollands huis. Dit hoekhuis is met de trapgevel een echte blikvanger in de buurt Buitengoed! De architectuur van dit huis nodigt uit om even stil te staan en alle detaillering van de gevel in u op te nemen. Wonen in een hoekhuis heeft extra voordelen. Door de zijramen in de zijgevel valt er veel licht in uw open keuken en royale woonkamer die tevens uitgebreid is door een prachtige erker. Met een woonoppervlakte van 190 m², 4 standaard slaapkamers en een vrij in te delen zolder heeft u voldoende ruimte voor uw gezin en logees. De zolderverdieping is uit te breiden met een extra bad- of slaapkamer. Vanaf uw woonkamer loopt u via de 1.20 meter uitbouw en de openslaande deuren uw heerlijk tuin van 12 meter diep in. Doordat u zowel een voor- zij- en achtertuin heeft, kunt u de hele dag genieten van de zon. U heeft in totaal 154 m² tuin tot uw beschikking! Kunt u zich al voorstellen hoe u uw tuin gaat inrichten? Achter uw huis heeft u twee parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 1 onder de carport mét zonnepanelen! Vanaf uw huis is het een steenworp verwijderd van de Parkwal. Een groenrijk parkgebied waar u heerlijk kunt wandelen, sporten of genieten van het prachtig uitzicht over Wilgenrijk.

Kenmerken
  • Hoogwaardige architectuur waar u echt trots op kunt zijn!
  • Inclusief diverse uitbreidingen, zoals een uitbouw van de woonkamer en vergrootte badkamer
  • Royale tuin op het zuidwesten (veel zon!)
  • Volledige huis is voorzien van vloerverwarming
  • Volledig ingerichte 2de verdieping met minstens één slaapkamer
  • Woonoppervlakte vanaf 183 m²
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 1 onder de carport
  • Zonnepanelen, gasloos en een warmtepomp
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Afbouwopties Verreweg 1 pdf
Documenten
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Verreweg 1?