Verreweg15

Verreweg 15

Verkocht
TypeTwee-onder-een-kap huis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte192 m2
Perceeloppervlakte446 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers6 (waarvan 4 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 1 - 2021
Prijs Vanaf719.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Trapgevel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
Aan de laan Verreweg

Wonen in een twee-onder-een-kaphuis met een eigen uitstraling. Verreweg 15 heeft een grote erker in de zijgevel waardoor u een heerlijke lichte woonkamer met open keuken heeft. Het huis heeft standaard 4 slaapkamers met uitbreidingsmogelijkheden op de zolderverdieping. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om met diverse opties zoals een uitbouw, openslaande deuren, andere keukenopstelling en een extra bad- of slaapkamer op de zolderverdieping etc uw droomhuis te realiseren. De diepe achtertuin ligt op het zuidwesten. Achter uw huis heeft u twee eigen parkeerplaatsen op eigen terrein waarvan 1 onder de carport.

Kenmerken
Kenmerken
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Verreweg 15?