Bouwnummer 16 900x626px
Te koop

Verreweg 16

TypeHoekhuis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte183 m2
Perceeloppervlakte294 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers6 (waarvan 5 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 1 - 2021
Prijs649.800
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Tuitgevel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
Aan de laan Verreweg

Wonen in een hoekhuis heeft extra voordelen. Door de zijramen in de zijgevel heeft u veel licht in uw open keuken en royale woonkamer. Het huis heeft standaard 4 slaapkamers met uitbreidingsmogelijkheden op de zolderverdieping. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om met diverse opties zoals een uitbouw, openslaande deuren en een extra bad- of slaapkamer op de zolderverdieping etc uw droomhuis te realiseren. De diepe achtertuin ligt op het zuidwesten. Achter uw huis heeft u twee eigen parkeerplaatsen op eigen terrein waarvan 1 onder de carport.

Kenmerken
  • Hoogwaardige architectuur waar u echt trots op kunt zijn!
  • Inclusief diverse uitbreidingen, zoals een uitbouw van de woonkamer en vergrootte badkamer
  • Royale tuin op het zuidwesten (veel zon!)
  • Volledige huis is voorzien van vloerverwarming
  • Volledig ingerichte 2de verdieping met minstens één slaapkamer
  • Woonoppervlakte vanaf 183 m²
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 1 onder de carport
  • Zonnepanelen, gasloos en een warmtepomp
Kenmerken
Buitengoed Legenda Kleur
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Verreweg 16?