Bouwnummer 16 1080x1080px

Verreweg 16

Verkocht
TypeHoekhuis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte183 m2
Perceeloppervlakte294 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers6 (waarvan 5 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 1 - 2021
Prijs649.800
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Tuitgevel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
Aan de laan Verreweg

Verreweg 16 is een prachtig hoekhuis met een woonoppervlakte van 183 m². Door de verschillende architectonische elementen en het dak, is het een sierlijk schouwspel en een lust voor het oog! Het is dé perfecte combinatie tussen tijdloze klassiek architectuur en moderne bouw.

Wat opvallend is aan dit hoekhuis, is de unieke terugliggende entree. Via de klassieke entree betreedt u de hal naar de grote woonkamer en royale open keuken die door de zijramen veel licht vangen. Vanaf de woonkamer loopt u door de 1.20 meter uitbouw en openslaande deuren uw prachtige tuin van 14 meter diep in. Deze tuin ligt op het zuidwesten en doordat dit hoekhuis een voor- zij- en achtertuin heeft, kunt u de hele dag genieten van de zon en de schaduw. U heeft in totaal 186 m² tuinoppervlakte. Genoeg buitenruimte om uw droomtuin te realiseren! Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. Op de zolderverdieping heeft u 1 slaapkamer en een vrij in te delen ruimte. Indien u wenst kunt u deze ruimte nog omtoveren tot een extra slaapkamer. Of wat dacht u van een werkkamer? Ideaal als u thuis werkt! Achter uw huis heeft u twee parkeerplaatsen op eigen terrein waarvan 1 onder de carport. Via uw achtertuin bent u binnen 2 minuten wandelen in de Parktuin of bij de groene Parkwal. Twee prachtige groenrijke gebieden waar u heerlijk van de natuur kunt genieten.

Kenmerken
  • Hoogwaardige architectuur waar u echt trots op kunt zijn!
  • Inclusief diverse uitbreidingen, zoals een uitbouw van de woonkamer en vergrootte badkamer
  • Royale tuin op het zuidwesten (veel zon!)
  • Volledige huis is voorzien van vloerverwarming
  • Volledig ingerichte 2de verdieping met minstens één slaapkamer
  • Woonoppervlakte vanaf 183 m²
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 1 onder de carport
  • Zonnepanelen, gasloos en een warmtepomp
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Afbouwopties Verreweg 16 pdf
Documenten
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Verreweg 16?