Bouwnummer 22 1080x1080px

Verreweg 22

Verkocht
TypeTussenhuis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte196 m2
Perceeloppervlakte226 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers6 (waarvan 5 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 1 - 2021
Prijs Vanaf567.900
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Schilddak
Orientatie
Zuid- West
Ligging
Aan de laan Verreweg

Verreweg 22 is het laatst beschikbare tussenhuis aan de laan Verreweg. Dit huis heeft dankzij het zadeldak en de antraciete gekleurde dakpannen, Tuile du Nord, een unieke en nostalgische uitstraling. Klassieke architectonische elementen zijn in de voorgevel, kozijnen, voordeur en het balkon op de 1e verdieping terug te vinden. De open keuken die de royale woonkamer insteekt, nodigt uit voor gezellige diners met vrienden en familie. Vanaf de woonkamer loopt u door de 1.20 meter uitbouw en openslaande deuren uw prachtige tuin van 12 meter diep in die op het zuidwesten ligt. Uw voortuin is 30 m². U kunt hier een heerlijke plek creëren waar u met een kop koffie of thee van de ochtendzon kunt genieten. Dit tussenhuis heeft standaard 4 slaapkamers met een vrij in te delen zolder. U kunt op de zolderverdieping een extra bad- of slaapkamer creëren. Ideaal voor tieners of logees. Achter het huis heeft u twee parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 1 onder de carport. Vanaf uw huis bent u binnen enkele minuten bij de groene Parkwal of de Parktuin. Twee prachtige groenrijke gebieden waar u heerlijk van de natuur kunt genieten.

Kenmerken
  • Hoogwaardige architectuur waar u echt trots op kunt zijn!
  • Inclusief diverse uitbreidingen, zoals een uitbouw van de woonkamer en vergrootte badkamer
  • Royale tuin op het zuidwesten (veel zon!)
  • Volledige huis is voorzien van vloerverwarming
  • Volledig ingerichte 2de verdieping met minstens één slaapkamer
  • Woonoppervlakte vanaf 183 m²
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 1 onder de carport
  • Zonnepanelen, gasloos en een warmtepomp
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Afbouwopties Verreweg 22 pdf
Documenten
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Verreweg 22?