Verreweg appartementen
Verkocht

Verreweg 26

TypeAppartement
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte89 m2
Perceeloppervlakte89 m2
Verdiepingen0
Aantal kamers4 (waarvan 2 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 1 - 2021
Prijs324.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Entree via de luxe centrale entree, met lift
Orientatie
Noord
Ligging
Aan de laan Verreweg

Kom binnen via de entree in de luxe centrale entree, en ga met de lift naar de tweede woonlaag. Hier vind uw uw appartement met een royaal balkon van 12,7 m² op het noorden.

Kenmerken
Kenmerken
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Verreweg 26?