Bouwnummer 8 900x626px

Verreweg 8

Verkocht
TypeVrijstaand huis
BuurtBuitengoed
Woonoppervlakte194 m2
Perceeloppervlakte420 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers6 (waarvan 5 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 1 - 2021
Prijs Vanaf796.770
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Tuitgevels
Orientatie
Zuid- West
Ligging
Aan de laan Verreweg

Aan Verreweg 8 woont u in een prachtig vrijstaand huis met een woonoppervlakte van 194 m². Via een statige entree, met een oud-Hollandse luifel, betreedt u de royale woonkamer en open keuken. Vanuit uw ruime keuken loopt u via de woonkamer door de 1.20 meter uitbouw en openslaande deuren uw prachtige 16 meter diepe achtertuin in. Uw huis is daarnaast omringt door nog meer buitenruimte. In totaal heeft u maar liefst 305 m² aan tuinoppervlakte. Kunt u zich voorstellen wat u allemaal hiermee kunt doen? Het huis heeft standaard 5 slaapkamers en een vrij in te delen zolder. Op zolder kunt u een extra slaap- of werkkamer(s) creëren. Of wat dacht u van een tweede badkamer? Ideaal voor tieners of logees! Achter het huis heeft u twee parkeerplaatsen op eigen terrein waarvan 1 onder de carport. Wonen aan Verreweg 8 is een droom. Het is een huis wat klaar is voor de toekomst, voorzien van uitstekende isolatie, zonnepanelen, lucht-warmtepomp en nog veel meer!

Kenmerken
  • Hoogwaardige architectuur waar u echt trots op kunt zijn!
  • Inclusief diverse uitbreidingen, zoals een uitbouw van de woonkamer en vergrootte badkamer
  • Royale tuin op het zuidwesten (veel zon!)
  • Volledige huis is voorzien van vloerverwarming
  • Volledig ingerichte 2de verdieping met minstens één slaapkamer
  • Woonoppervlakte vanaf 183 m²
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 1 onder de carport
  • Zonnepanelen, gasloos en een warmtepomp
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Afbouwopties Verreweg 8 pdf
Documenten
Buitengoed Plankaart Juli 2020
Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers, een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren en bevat zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.

Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samenkomen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek. Dorps wonen met alle voorzieningen bij de hand.

De Buurt
Interesse in
Verreweg 8?