Glinster 10

Glinster 10

Verkocht
TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte775 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2022
Prijs v.o.n.605.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
op een eiland, aan het water, met natuurlijke oever

Op Glinster 10 woont u op een ruime, prachtig gelegen tussenkavel. Deze kavel ligt met één zijde aan het water. Deze ruime opgezette kavel heeft een oppervlakte van circa 775 m². Door de grote hoeveelheid oppervlakte van de kavel, heeft u een legio aan opties om uw droomhuis te bouwen én veel buitenruimte te behouden. In deze buitenruimte kunt u de gehele dag door genieten van de zon vanwege de perfecte ligging op het zuidwesten.

Glinster 10 is te bereiken via een autoluwe en doodlopende laan, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u de laan betreedt. Met twee privé parkeerplaatsen en een carport op eigen terrein, heeft u altijd een plek om te parkeren. De verlichting, carport, dubbele private parkeerplaats en toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp. De voorzijde van het huis is gericht naar het water. Dit geeft een open uitzicht. De ligging van Glinster 10 is een ideale plek waar kinderen vanuit de tuin het park in kunnen lopen en heerlijk kunnen spelen. Dit groene park is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt u in de grote tuin genieten van de rust aan het water.

Kenmerken
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Houtsingels van kruiden, struiken, heesters en bomen
  • Lommerrijke en behaaglijke sfeer
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Houten berging of carport op eigen terrein
  • Optie tot uitbreiden berging of carport
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Brochure Goedland Glinster pdf
Concept Model Koopovereenkomst Bouwkavel Goedland Glinster pdf
Model kavelreservering Particulier Opdrachtgeverschap Glinster pdf
Algemene Voorwaarden Glinster pdf
Aanvullende Kwaliteitseisen Glinster pdf
Goedland Opties voor bergingen pdf
Kavelpaspoort Glinster 10 pdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Glinster 10?