Glinster 16

Glinster 16

Verkocht
TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte720 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2022
Prijs v.o.n.531.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Zuid
Ligging
op een schiereiland, met eigen toegang

Glinster 16 is een prachtig tussenkavel, gelegen op een klein schiereiland. Door rietkragen en een wadi (groen begroeide wateroverloop) wordt een scheiding gecreëerd tussen de kavel en de toegangsweg/fietsverbinding. Het huis op Glinster 16 is met de voorkant naar het water gericht wat zorgt voor een ontspannen en open uitzicht. Deze tussenkavel is ruim met een oppervlakte van circa 720 m². Hier kunt u, vanwege de ligging op het zuiden, de hele dag genieten van de zon.

Glinster 16 is te bereiken via een eigen toegang. Met twee privé parkeerplaatsen en een carport op eigen terrein, heeft u altijd een plek om te parkeren. De verlichting, carport, dubbele private parkeerplaats en toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp. De ligging van Glinster 16 is een ideale plek waar vanuit kinderen naar het park kunnen lopen en heerlijk kunnen spelen. Vanuit de eigen tuin kunnen de kinderen visjes en kikkerdril vangen. Het groene park is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt u in de grote tuin genieten van de rust aan het water

Kenmerken
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Houtsingels van kruiden, struiken, heesters en bomen
  • Lommerrijke en behaaglijke sfeer
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Houten berging of carport op eigen terrein
  • Optie tot uitbreiden berging of carport
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Brochure Goedland Glinster pdf
Concept Model Koopovereenkomst Bouwkavel Goedland Glinster pdf
Model kavelreservering Particulier Opdrachtgeverschap Glinster pdf
Algemene Voorwaarden Glinster pdf
Aanvullende Kwaliteitseisen Glinster pdf
Goedland Opties voor bergingen pdf
Kavelpaspoort Glinster 16 pdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Glinster 16?