Glinster 5

Glinster 5

Onder optie
TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte715 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2022
Prijs v.o.n. Vanaf577.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Zuid
Ligging
op een schiereiland, met eigen steiger

Op Glinster 5 woont u op een prachtige ruime hoekkavel, gelegen op een klein schiereiland, en wordt aan twee zijdes omringd met water. De kavel wordt op een natuurlijke manier gescheiden van de toegangsweg/fietsverbinding door rietkragen en een wadi (groen begroeide wateroverloop). Het huis op Glinster 5 is met de voorkant naar het water gericht, wat zorgt voor een ontspannen en open uitzicht. Een eigen privé steiger dient als verbreding van de oever. Deze hoekkavel is ruim met een oppervlakte van circa 715 m², waardoor u veel woon- én buitenruimte overhoudt. In deze buitenruimte kunt u, vanwege de ligging op het zuiden, de gehele dag door genieten van de zon.

Glinster 5 is te bereiken via een eigen toegang. Met twee privé parkeerplaatsen en een carport op eigen terrein, heeft u altijd een plek om te parkeren. De verlichting, carport, dubbele private parkeerplaats, steiger en toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp. De ligging van Glinster 5 is een ideale plek waar vanuit kinderen naar het park kunnen lopen en heerlijk kunnen spelen. Dit groene park is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt u in de grote tuin genieten van de rust aan het water.

Kenmerken
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Houtsingels van kruiden, struiken, heesters en bomen
  • Lommerrijke en behaaglijke sfeer
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Houten berging of carport op eigen terrein
  • Optie tot uitbreiden berging of carport
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Brochure Goedland Glinster pdf
Concept Model Koopovereenkomst Bouwkavel Goedland Glinster pdf
Model kavelreservering Particulier Opdrachtgeverschap Glinster pdf
Algemene Voorwaarden Glinster pdf
Aanvullende Kwaliteitseisen Glinster pdf
Goedland Opties voor bergingen pdf
Kavelpaspoort Glinster 5 pdf
Aanvullende kwaliteitsregels Goedland Glinster pdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Glinster 5?