Glinster 7

Glinster 7

Verkocht
TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte515 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2022
Prijs v.o.n. Vanaf363.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
op een eiland, aan het park

Op Glinster 7 woont u op een prachtig hoekkavel met de voorkant van het huis gericht naar een ontspannen en parkachtige omgeving met groene beplanting en volwassen bomen. De zuidelijke kant van de kavel krijgt door de groene zoom een natuurlijke afscheiding langs de toegangsweg van het eiland. Op deze kavel schijnt de zon de gehele dag, gezien de zonligging op het zuidwesten. Deze hoekkavel is ruim met een oppervlakte van circa 515 m².

De achterkant van Glinster 7 is te bereiken via een autoluwe en doodlopende laan, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u de laan betreedt. Met twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein, heeft u altijd een plek om te parkeren. De verlichting, dubbele private parkeerplaats, berging en toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp. De voorzijde van het huis is gericht naar het park. Dit geeft een open en groen uitzicht. De ligging van Glinster 7 is een ideale plek waar kinderen vanuit de tuin het park in kunnen lopen en heerlijk kunnen spelen. Dit groene park is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt u in de grote tuin genieten van de het uitzicht en de oase van rust.

Kenmerken
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Houtsingels van kruiden, struiken, heesters en bomen
  • Lommerrijke en behaaglijke sfeer
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Houten berging of carport op eigen terrein
  • Optie tot uitbreiden berging of carport
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Brochure Goedland Glinster pdf
Concept Model Koopovereenkomst Bouwkavel Goedland Glinster pdf
Model kavelreservering Particulier Opdrachtgeverschap Glinster pdf
Algemene Voorwaarden Glinster pdf
Aanvullende Kwaliteitseisen Glinster pdf
Goedland Opties voor bergingen pdf
Kavelpaspoort Glinster 7 pdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Glinster 7?