Glinster 9
Verkocht

Glinster 9

TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte525 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2022
Prijs v.o.n.371.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
op het eiland, aan het park

Ook de prachtige hoekkavel op Glinster 9 is met de voorkant van het huis gericht naar een ontspannen en parkachtige omgeving met groene beplanting en volwassen bomen. Deze hoekkavel wordt aan de noordkant door een natuurlijke groene zoom gescheiden van het wandelpad vanuit het park. De gehele dag door kunt u hier genieten van de zon, vanwege de perfecte zonligging op het zuidwesten. De ruime kavel biedt een oppervlakte van circa 525 m².

De achterkant van Glinster 9 is te bereiken via een autoluwe en doodlopende laan, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u de laan betreedt. Met twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein, heeft u altijd een plek om te parkeren. De verlichting, dubbele private parkeerplaats, berging en toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp. De voorzijde van het huis is gericht naar het park. Dit geeft een open en groen uitzicht. De ligging van Glinster 9 is een ideale plek waar kinderen vanuit de tuin het park in kunnen lopen en heerlijk kunnen spelen. Dit groene park is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt u in de grote tuin genieten van de rust aan het water.

Kenmerken
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Houtsingels van kruiden, struiken, heesters en bomen
  • Lommerrijke en behaaglijke sfeer
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Houten berging of carport op eigen terrein
  • Optie tot uitbreiden berging of carport
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
OptiebeschrijvingType
Alle documentenzip-file
Brochure Goedland Glinsterpdf
Concept Model Koopovereenkomst Bouwkavel Goedland Glinsterpdf
Model kavelreservering Particulier Opdrachtgeverschap Glinsterpdf
Algemene Voorwaarden Glinsterpdf
Aanvullende Kwaliteitseisen Glinsterpdf
Goedland Opties voor bergingenpdf
Kavelpaspoort Glinster 9pdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Glinster 9?