Kreek 15 Overzicht

Kreek 15

Verkocht
TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte775 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2021
Prijs v.o.n. Vanaf502.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
aan de groene strook

Op Kreek 15 woont u op een prachtig tussenkavel en aan een ontspannen en parkachtige omgeving met groene beplanting en volwassen bomen. Dit tussenkavel is ruim met een kaveloppervlakte van circa 775 m². Dit kavel heeft een breedte van wel 27 meter. Hierdoor heeft u legio aan opties om uw droomhuis te bouwen én behoudt u veel buitenruimte. De achterkant van Kreek 15 is te bereiken via de autoluwe toegangspoort, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u het hof betreedt. Elk kavel heeft standaard een berging van 3 bij 6 meter. Het is mogelijk om deze uitbouwen tot een garage met eventueel een carport en/of een buitenkeuken. De verlichting, groene erfafscheiding, dubbele private parkeerplaats en een toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp.

De voorzijde van het huis is gericht naar het park. Dit geeft een open uitzicht. Het is een ideale plek waar kinderen vanuit de tuin het park in kunnen lopen en heerlijk kunnen spelen in één van de twee natuurlijke speelaanleidingen. Deze groene strook is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt u onder de veranda of in de grote tuin, die richting het park op het zuiden, de hele dag genieten van de zon.

Kenmerken
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Zwarte houten berging op eigen terrein
  • Optie berging verlengen tot garage
  • Optie carport
  • Optie voor buitenkeuken
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Stijlboek Maassluise School pdf
Algemene Voorwaarden Bouwkavels Goedland pdf
Leidraad voor Zelfbouw pdf
Kavelpaspoort Kreek 15 (TW2-33-378-19) pdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Kreek 15?