Kreek detail 18
Verkocht

Kreek 18

TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte615 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2021
Prijs v.o.n.399.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
aan de groene strook

Op Kreek 18 woont u ontspannen in een groenrijke omgeving met volwassen bomen. Doordat deze hoekkavel, met een kaveloppervlakte van circa 605 m², omringt is door prachtige bomen beleeft u een optimaal gevoel van privacy. Daarnaast fungeert de haag van 1.20 meter hoog als natuurlijke en groene erfgrensafscheiding langs de parkachtige omgeving. De grootte en de vorm van de kavel geeft u legio aan opties om uw droomhuis te realiseren én u behoudt veel buitenruimte. De achterkant van Kreek 18 is te bereiken via de autoluwe toegangspoort, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u de laan langs het water betreedt. Elk kavel heeft standaard een berging van 3 bij 6 meter. Het is mogelijk om deze uitbouwen tot een garage met eventueel een carport en/of een buitenkeuken. De verlichting, groene erfafscheiding, dubbele private parkeerplaats en een toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp.


Wonen op Kreek 18 is een ideale plek voor kinderen om zo vanuit de tuin het park in te lopen en heerlijk te gaan spelen in een natuurlijke speelaanleiding. De groene strook is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt u van uw grote tuin, die richting het noordoosten staat, de hele dag genieten van de zon! U heeft tevens de mogelijkheid om een veranda te plaatsen richting het park. Op deze manier creëert u fijne overgang van uw binnenruimte naar uw tuin.

Kenmerken
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Zwarte houten berging op eigen terrein
  • Optie berging verlengen tot garage
  • Optie carport
  • Optie voor buitenkeuken
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
OptiebeschrijvingType
Alle documentenzip-file
Stijlboek Maassluise Schoolpdf
Goedland Aanvullende Kwaliteitsregelspdf
Algemene Voorwaarden Bouwkavels Goedlandpdf
Leidraad voor Zelfbouwpdf
Model Koopovereenkomst bouwkavel Kreek Goedklandpdf
Model kavelreservering Particulier Opdrachtgeverschap Goedland Kreekpdf
Inspiratie brochure Goedland van Kreek fase 1pdf
Kreek 18 kavelpaspoort TW2 37 382 19pdf
Documenten
Plankaart Goedland 2021
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Kreek 18?