Kreek detail 19

Kreek 19

Verkocht
TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte595 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2021
Prijs v.o.n.380.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
aan de groene strook

Op Kreek 19 woont u op een prachtige tussenkavel aan een ontspannen parkachtige omgeving met groene beplanting en volwassen bomen. Dit tussenkavel is ruim met een kaveloppervlakte van circa 610 m². Door de grootte en vorm van de kavel, heeft u legio aan opties om uw droomhuis te bouwen én behoudt u veel buitenruimte. De achterkant van Kreek 19 is te bereiken via de autoluwe toegangspoort, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u de laan langs het water betreedt. Elk kavel heeft standaard een berging van 3 bij 6 meter. Het is mogelijk om deze uitbouwen tot een garage met een carport en/of een buitenkeuken. De verlichting, groene erfafscheiding, dubbele private parkeerplaats en een toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp.

De voorzijde van het huis is gericht naar een groene zoom. Het is een ideale plek waar kinderen vanuit de tuin het park in kunnen lopen en heerlijk kunnen spelen in een natuurlijke speelaanleiding. Deze groene strook is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt u in uw grote tuin, die richting het zuidwesten staat, de hele dag genieten van de zon! U heeft tevens de mogelijkheid om een veranda te plaatsen richting het park. Op deze manier creëert u fijne overgang van uw binnenruimte naar uw tuin.

Kenmerken
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Zwarte houten berging op eigen terrein
  • Optie berging verlengen tot garage
  • Optie carport
  • Optie voor buitenkeuken
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Stijlboek Maassluise School pdf
Algemene Voorwaarden Bouwkavels Goedland pdf
Leidraad voor Zelfbouw pdf
Kreek 19 kavelpaspoort TW2 38 383 19 pdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Kreek 19?