Goedland Kreek Kavel 02
Verkocht

Kreek 2

TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte545 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 4 - 2020
Prijs v.o.n.355.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruim vrij kavel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
aan de kreek

Wonen langs de kreek is kalm en sereen. De voorzijde van het huis, met een sfeervolle veranda, op Kreek 2 heeft een prachtig uitzicht over de kreek. Deze tussenkavel is ruim met een kaveloppervlakte van 545 m². Doordat u tot aan 2 meter van de erfgrens uw huis kunt bouwen, heeft u legio opties om uw droomhuis te realiseren én behoudt u veel buitenruimte. De achterkant van Kreek 2 is te bereiken via de autoluwe toegangspoort, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u het hof betreedt. De verlichting, groene erfafscheiding, dubbele private parkeerplaats en een toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp.

Wonen op Kreek 2 is een ideale plek voor kinderen om zo vanuit de tuin langs de kreek te spelen of avontuurlijk te spelen op het natuurlijke speeleiland. Zowel langs de kreek als het park is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt onder de veranda, die richting het zuidwesten staat, of in de grote tuin de hele dag genieten van de zon.

Kenmerken
  • Kavels liggen langs de kreek
  • Veranda’s staan richting het zuidwesten
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Zwarte houten berging op eigen terrein
  • Optie berging verlengen tot garage
  • Optie carport
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
OptiebeschrijvingType
Alle documentenzip-file
Stijlboek Maassluise Schoolpdf
Algemene Voorwaarden Bouwkavels Goedlandpdf
Leidraad voor Zelfbouwpdf
Kavelpaspoort Kreek 2 in Goedlandpdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Kreek 2?