Goedland Kreek Kavel 05
Verkocht

Kreek 5

TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte535 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 4 - 2020
Prijs v.o.n.355.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruim vrij kavel
Orientatie
Noord- Oost
Ligging
aan het park

Op Kreek 5 woont u prachtig aan een ontspannen parkachtige omgeving met groene beplanting en volwassen bomen. Deze hoekkavel, met een kaveloppervlakte van 535 m² is bijzonder omdat u de mogelijkheid heeft om de veranda richting een open en weids gebied in het park of langs de groene zoom te oriënteren. De haag van 1.20 meter hoog fungeert als natuurlijke en groene erfgrensafscheiding langs de parkachtige omgeving. Hierdoor beleeft u optimaal gevoel van privacy. Omdat u tot aan 2 meter van de erfgrens uw huis kunt bouwen, heeft u legio opties om uw droomhuis te realiseren én behoudt u veel buitenruimte. De achterkant van Kreek 5 is te bereiken via de autoluwe toegangspoort, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u het hof betreedt. De verlichting, groene erfafscheiding, dubbele private parkeerplaats en een toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp.

Wonen op Kreek 5 is een ideale plek voor kinderen om zo vanuit de tuin het park in te lopen en heerlijk te gaan spelen in één van de twee natuurlijke speelaanleidingen. De groene strook is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt onder de veranda, die richting het noordoosten staat, of in de grote tuin de hele dag genieten van de zon.

Kenmerken
  • Kavels liggen aan het park
  • Veranda’s staan richting het noordoosten
  • Open en weids uitzicht over het park met twee speelaanleidingen
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Zwarte houten berging op eigen terrein
  • Optie berging verlengen tot garage
  • Optie carport
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
OptiebeschrijvingType
Alle documentenzip-file
Stijlboek Maassluise Schoolpdf
Algemene Voorwaarden Bouwkavels Goedlandpdf
Leidraad voor Zelfbouwpdf
Kavelpaspoort Kreek 5 in Goedlandpdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Kreek 5?