Goedland Kreek Kavel 07
Verkocht

Kreek 7

TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte525 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 4 - 2020
Prijs v.o.n.340.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruime vrije kavel
Orientatie
Noord- Oost
Ligging
aan het park

Op Kreek 7 woont u op een prachtige tussenkavel aan een ontspannen parkachtige omgeving met groene beplanting en volwassen bomen. Deze tussenkavel is ruim met een kaveloppervlakte van 525 m². Doordat u tot aan 2 meter van de erfgrens uw huis kunt plaatsen, heeft u legio opties om uw droomhuis te bouwen én behoudt u veel buitenruimte. De achterkant van Kreek 7 is te bereiken via de autoluwe toegangspoort, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u het hof betreedt. De verlichting, groene erfafscheiding, dubbele private parkeerplaats en een toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp.

De voorzijde van het huis met een sfeervolle veranda is gericht naar het park. Dit geeft een open en weids uitzicht. Het is een ideale plek waar kinderen vanuit de tuin het park in kunnen lopen en heerlijk kunnen spelen in één van de twee natuurlijke speelaanleidingen. Deze groene strook is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt onder de veranda, die richting het noordoosten staat, of in de grote tuin de hele dag genieten van de zon.

Kenmerken
  • Kavels liggen aan het park
  • Veranda’s staan richting het noordoosten
  • Open en weids uitzicht over het park met twee speelaanleidingen
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Zwarte houten berging op eigen terrein
  • Optie berging verlengen tot garage
  • Optie carport
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
OptiebeschrijvingType
Alle documentenzip-file
Stijlboek Maassluise Schoolpdf
Algemene Voorwaarden Bouwkavels Goedlandpdf
Leidraad voor Zelfbouwpdf
Kavelpaspoort Kreek 7 in Goedlandpdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Kreek 7?