Goedland Kreek Kavel 09

Kreek 9

Verkocht
TypeVrij kavel
BuurtGoedland
Perceeloppervlakte620 m2
OpleveringVerwacht kwartaal 4 - 2020
Prijs v.o.n. Vanaf390.000
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
ruim vrij kavel
Orientatie
Zuid- West
Ligging
Aan het park

Deze hoekkavel is ruim met een kaveloppervlakte van 620 m². Doordat u tot aan 2 meter van de erfgrens uw huis kunt bouwen, heeft u legio opties om uw droomhuis te realiseren én behoudt u veel buitenruimte. Langs de laan Blikveld zorgt de haag van 1.80 meter hoog voor een groenrijke erfgrensafscheiding en veel privacy. De achterkant van Kreek 9 is te bereiken via de autoluwe toegangspoort, die exclusief en besloten aanvoelt zodra u de laan langs het water betreedt. De verlichting, groene erfafscheiding, dubbele private parkeerplaats en een toegangspoort, zijn onderdeel van het hoogwaardige ontwerp.

De voorzijde van het huis met een sfeervolle veranda is gericht naar het park. Dit geeft een open en weids uitzicht. Het is een ideale plek waar kinderen vanuit de tuin het park in kunnen lopen en heerlijk kunnen spelen in één van de twee natuurlijke speelaanleidingen. Deze groene strook is een autovrij gebied waar u en uw gezin zonder zorgen vrij kunnen wandelen, recreëren en spelen. Wilt u zich juist terugtrekken van het openbare gebied? Dan kunt onder de veranda, die richting het zuidwesten staat, of in de grote tuin de hele dag genieten van de zon.

Kenmerken
  • Kavels liggen aan het park
  • Veranda’s staan richting het zuidwesten
  • Open en weids uitzicht over het park met twee speelaanleidingen
  • Autovrije binnengebieden en autoluwe toegangslaan
  • Dubbele private parkeerplaats op eigen terrein
  • Zwarte houten berging op eigen terrein
  • Optie berging verlengen tot garage
  • Optie carport
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Stijlboek Maassluise School pdf
Algemene Voorwaarden Bouwkavels Goedland pdf
Leidraad voor Zelfbouw pdf
Kavelpaspoort Kreek 9 in Goedland pdf
Documenten
Plankaart Goedland Glinster
Goedland

In Goedland is het exclusief, ontspannen wonen in een boomrijke en groene omgeving. Het landschap van Goedland wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bosrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met het wilgenrijk gebied rondom de historische Weverskade. Deze waterrijke wandelroute vormt een belangrijk leefgebied voor vogels en andere kleine dieren.

De Buurt
Interesse in
Kreek 9?