Parkweide Gevelaanzicht 29

Parkweide 29

Onder optie
TypeTussenhuis
BuurtParkweide
Woonoppervlakte183 m2
Perceeloppervlakte116 m2
Verdiepingen4
Aantal kamers7 (waarvan 6 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2024
Prijs Vanaf599.500
Overzicht
Parkeren
in de buurt
Bijzonder
Achtertuin van 8 meter diep
Orientatie
Zuid- West
Ligging
Aan de parkwal

Er komen 17 sfeervolle 4-laags parkhuizen op Parkweide met een prachtig uitzicht op de parkwal. Hier ervaart u rust en privacy door de verbinding met groen en water. U geniet er van heel veel woonruimte, want deze parkhuizen hebben maar liefst 4 woonlagen.

Parkweide 29 is een vierlaags tussenhuis en heeft een woonoppervlakte van 183 m². Het huis heeft een achtertuin van 8 meter diep, gelegen op het zuidwesten. Door deze tuinligging heeft u in de middag en in de avond de zon in uw achtertuin. Daarnaast heeft u een eigen berging.

Kenmerken
  • Sfeervol parkhuis aan de singel met zicht op de Parkwal
  • 4-laags
  • Breedtemaat 5,4 meter
  • Met berging
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om uw droomhuis te realiseren
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Parkweide Prijslijst pdf
Parkweide Meer en minderwerkopties pdf
Verkoopbrochure Parkweide pdf
Documenten
1
Parkweide Brochure
Parkweide op de kaart
Parkweide

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkweide. De nieuwe buurt Parkweide kenmerkt zich door de prachtige ligging en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en kleinschalig hof.

In het groene hof komen bewoners samen en kunnen de kinderen veilig spelen. Er komt een speelplek voor kleine kinderen met speelaanleidingen in het gras en een aantal bankjes om even op adem te komen of gezellig een praatje te maken. U heeft geen zorgen om druk verkeer: alle auto’s kunnen aan de achterzijde van het huis parkeren. Zo geniet u optimaal van het groene hof en een kindvriendelijke omgeving.

De Buurt
Interesse in
Parkweide 29?