Parkweide Gevelaanzicht 57
Verkocht

Parkweide 57

TypeTussenhuis
BuurtParkweide
Woonoppervlakte159 m2
Perceeloppervlakte128 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers4 (waarvan 3 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 3 - 2024
Prijs549.500
Overzicht
Parkeren
in de buurt
Bijzonder
Achtertuin van 10 meter diep
Orientatie
Zuid
Ligging
Aan het hof

Er komen 5 unieke geschakelde hofhuizen gelegen aan het intieme groene hof. Hierdoor ervaart u gelijk een heerlijk parkgevoel. In de avondzon geniet u van een moment voor uzelf, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen in het autoluwe hof. Dat is pas thuiskomen.

Parkweide 57 is een tussenhuis waarbij de voorkant uitkijkt op het groene hof en de achterkant grenst aan een groene parkeerbuffer. Het huis heeft een woonoppervlakte van 159 m². De achtertuin van 10 meter diep, ligt op het zuiden waardoor u de gehele dag de zon in uw achtertuin heeft. Daarnaast heeft u een eigen berging.

Kenmerken
  • Geschakeld hofhuis aan het intieme groene hof
  • Breedtemaat 5,7 meter
  • Diepe achtertuin op het zuiden met berging
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om uw droomhuis te realiseren
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
OptiebeschrijvingType
Alle documentenzip-file
Parkweide Prijslijstpdf
Parkweide Meer en minderwerkoptiespdf
Verkoopbrochure Parkweidepdf
Documenten
Plankaart Parkweide
Parkweide

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkweide. De nieuwe buurt Parkweide kenmerkt zich door de prachtige ligging en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en kleinschalig hof.

In het groene hof komen bewoners samen en kunnen de kinderen veilig spelen. Er komt een speelplek voor kleine kinderen met speelaanleidingen in het gras en een aantal bankjes om even op adem te komen of gezellig een praatje te maken. U heeft geen zorgen om druk verkeer: alle auto’s kunnen aan de achterzijde van het huis parkeren. Zo geniet u optimaal van het groene hof en een kindvriendelijke omgeving.

De Buurt
Interesse in
Parkweide 57?