PZ Gevelaangezichten 1

Parkzicht 1

Verkocht
TypeTwee-onder-een-kap huis
BuurtParkzicht
Woonoppervlakte244 m2
Perceeloppervlakte400 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers4 (waarvan 3 slaapkamers)
Prijs Vanaf824.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein, garage
Bijzonder
Energieneutraal, hoekorientatie
Orientatie
Noord- Oost
Ligging
Langs Verreweg

Gelegen aan de laan Verreweg komen deze statige 2 twee-onder-één kaphuizen. Deze twee-onder-één-kaphuizen zijn echte blikvangers. De huizen hebben een plafondhoogte van ca. 3,20 meter (60 cm hoger dan de standaard plafondhoogte). Dit zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel. De huizen worden omzoomd met groene hagen, waardoor u veel privacy ervaart. De twee-onder-één-kaphuizen krijgen allen een geheel eigen karakter door een verbijzondering in de vorm van een dakkapel of een dwarskap.

Parkzicht 1 is een opvallende verschijning en zo ontworpen dat hier sprake is van een duidelijke overhoekse oriëntatie, die recht doet aan de bijzondere plek van dit huis. Parkzicht 1 heeft woonoppervlakte van ca. 244 m² en 5 slaapkamers. Een diepe achtertuin gelegen op het noordoosten. Zo heeft u de volle ochtendzon en deels de middag- en de avondzon in uw achtertuin. Dit twee-onder-één-kaphuis beschikt over een garage en 1 parkeerplaats op eigen terrein.

Kenmerken
  • Bijzonder twee-onder-één-kaphuis langs de statige laan Verreweg
  • Plafondhoogte begane grond van ca. 3,2 meter
  • Breedtemaat 6,9 meter
  • Diepe achtertuin op het noordoosten
  • Met garage en 1 of 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om uw droomhuis te realiseren
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Parkzicht meer minderwerkopties pdf
Prijslijst Parkzicht pdf
Documenten
1
Parkzicht op de kaart
Parkzicht

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkzicht. Waar u ontsnapt aan de hectiek van alledag en u kunt terugtrekken in ontspannen luxe.

De nieuwe buurt Parkzicht kenmerkt zich door de prachtige ligging, sierlijke fruitgaarden en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en intiem hof. Parkzicht biedt ruimte aan in totaal 46 koophuizen en 42 huurhuizen, zowel sociaal als vrije sectorhuur, die in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn.

De Buurt
Alles weten over de nieuwe buurt Parkweide?
Ontvang de brochure.