PZ Gevelaangezichten21

Parkzicht 21

Verkocht
TypeTussenhuis
BuurtParkzicht
Woonoppervlakte160 m2
Perceeloppervlakte141 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers4 (waarvan 3 slaapkamers)
Prijs Vanaf539.500
Overzicht
Parkeren
in de buurt
Bijzonder
Energieneutraal, trapgevel
Orientatie
Oost- Zuid
Ligging
Langs het water

Deze 10 singelhuizen staan met de voorkant aan de watergang, waardoor u elke dag een beetje een vakantiegevoel ervaart. De huizen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zijn ook nog eens echt ruim. Er zijn verschillende varianten binnen dit type, allen met hun karakteristieke eigenschappen en kwaliteiten. De keuze is aan u.

Parkzicht 21 heeft woonoppervlakte van ca. 160 m² en 3 slaapkamers. Een diepe achtertuin gelegen op het zuiden/zuidoosten. Zo heeft u vrijwel de gehele dag zon in de uw achtertuin, dat wordt genieten! Dit tussenhuis beschikt over een eigen berging voor het opbergen van uw fiets of tuingereedschap. Parkeren kunt u in een parkeerhof direct achter uw huis.

Kenmerken
  • Prachtig singelhuis aan het water
  • Breedtemaat 5,7 meter
  • Diepe achtertuin met berging op het zuiden/zuidoosten
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om uw droomhuis te realiseren
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Parkzicht meer minderwerkopties pdf
Prijslijst Parkzicht pdf
Documenten
Parkzicht op de kaart
Parkzicht

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkzicht. Waar u ontsnapt aan de hectiek van alledag en u kunt terugtrekken in ontspannen luxe.

De nieuwe buurt Parkzicht kenmerkt zich door de prachtige ligging, sierlijke fruitgaarden en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en intiem hof. Parkzicht biedt ruimte aan in totaal 46 koophuizen en 42 huurhuizen, zowel sociaal als vrije sectorhuur, die in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn.

De Buurt
Alles weten over de nieuwe buurt Parkweide?
Ontvang de brochure.