PZ Gevelaangezichten31

Parkzicht 31

Verkocht
TypeTussenhuis
BuurtParkzicht
Woonoppervlakte193 m2
Perceeloppervlakte113 m2
Verdiepingen4
Aantal kamers5 (waarvan 4 slaapkamers)
Prijs Vanaf592.500
Overzicht
Parkeren
in de buurt
Bijzonder
Energieneutraal, 4 laags, trapgevel, luiken
Orientatie
Zuid- West
Ligging
Aan de Parkwal

Er komen 15 sfeervolle 4-laags parkhuizen op Parkzicht . Deze huizen zijn met de voorzijde gelegen aan de parkwal. U heeft hier een prachtig uitzicht op de groene Parkwal en de sierlijke boomgaard. Dit zorgt voor een maximale relatie met buiten. Met een riant woonoppervlak en maar liefst 4 woonlagen ervaart u dat gevoel van ruimte ook binnen. Heerlijk toch! Er zijn verschillende varianten binnen dit huizentype. Allemaal even bijzonder en uniek.

Parkzicht 31 heeft woonoppervlakte van ca. 193 m², 4 woonlagen en 4 slaapkamers. Het dak heeft een mooie tuitgevel met trap. Aan de buitenkant heeft het huis een trapgevel en luiken bij de ramen. Het huis heeft een ruime achtertuin gelegen op het zuidwesten. Zo heeft u in het algemeen de hele dag zon in uw tuin, dat betekent heerlijk genieten! Dit tussenhuis beschikt over een berging in uw tuin. Parkeren kunt u in een parkeerhof achter uw huis.

Kenmerken
  • Sfeervol 4-laags parkhuis met zicht op de Parkwal
  • Breedtemaat 5,4 meter
  • Diepe achtertuin op het zuidwesten met berging
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om uw droomhuis te realiseren
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Parkzicht meer minderwerkopties pdf
Prijslijst Parkzicht pdf
Documenten
1
Parkzicht op de kaart
Parkzicht

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkzicht. Waar u ontsnapt aan de hectiek van alledag en u kunt terugtrekken in ontspannen luxe.

De nieuwe buurt Parkzicht kenmerkt zich door de prachtige ligging, sierlijke fruitgaarden en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en intiem hof. Parkzicht biedt ruimte aan in totaal 46 koophuizen en 42 huurhuizen, zowel sociaal als vrije sectorhuur, die in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn.

De Buurt
Alles weten over de nieuwe buurt Parkweide?
Ontvang de brochure.