PZ Gevelaangezichten33 1

Parkzicht 33

Verkocht
TypeHoekhuis
BuurtParkzicht
Woonoppervlakte200 m2
Perceeloppervlakte150 m2
Verdiepingen4
Aantal kamers5 (waarvan 4 slaapkamers)
Prijs609.500
Overzicht
Parkeren
in de buurt
Bijzonder
Energieneutraal, 4 laags, kruiskap
Orientatie
Noord- West
Ligging
Aan de Parkwal

Er komen 15 sfeervolle 4-laags parkhuizen op Parkzicht . Deze huizen zijn met de voorzijde gelegen aan de parkwal. U heeft hier een prachtig uitzicht op de groene Parkwal en de sierlijke boomgaard. Dit zorgt voor een maximale relatie met buiten. Met een riant woonoppervlak en maar liefst 4 woonlagen ervaart u dat gevoel van ruimte ook binnen. Heerlijk toch! Er zijn verschillende varianten binnen dit huizentype. Allemaal even bijzonder en uniek.

Parkzicht 33 heeft woonoppervlakte van ca. 200 m², 4 woonlagen en 4 slaapkamers. Het dak is een kruiskap en geeft een mooi lijnenspel in de kap op de bovenste woonlaag. Het huis heeft een ruime achtertuin gelegen op het noordwesten. Zo kunt u de middag en avond genieten van de zon in uw achtertuin. Dit hoekhuis beschikt over een berging in uw tuin. Parkeren kunt u in een parkeerhof achter uw huis.

Kenmerken
  • Sfeervol 4-laags parkhuis met zicht op de Parkwal
  • Breedtemaat 5,4 meter
  • Diepe achtertuin op het zuidwesten met berging
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om uw droomhuis te realiseren
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Parkzicht meer minderwerkopties pdf
Prijslijst Parkzicht pdf
Documenten
Parkzicht buurtmap dec2023
Parkzicht

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkzicht. Waar u ontsnapt aan de hectiek van alledag en u kunt terugtrekken in ontspannen luxe.

De nieuwe buurt Parkzicht kenmerkt zich door de prachtige ligging, sierlijke fruitgaarden en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en intiem hof. Parkzicht biedt ruimte aan in totaal 46 koophuizen en 42 huurhuizen, zowel sociaal als vrije sectorhuur, die in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn.

De Buurt
Alles weten over de nieuwe buurt Parkweide?
Ontvang de brochure.