PZ Gevelaangezichten93

Parkzicht 93

Verkocht
TypeTussenhuis
BuurtParkzicht
Woonoppervlakte149 m2
Perceeloppervlakte134 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers4 (waarvan 3 slaapkamers)
Prijs529.500
Overzicht
Parkeren
in de buurt
Bijzonder
Energieneutraal,
Orientatie
Zuid
Ligging
Aan een hof

Er komen 5 unieke geschakelde hofhuizen gelegen aan het intieme en groene hof. Hierdoor ervaart u gelijk een heerlijk parkgevoel. In de avondzon geniet u van een moment voor uzelf, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen in het autoluwe hof. Dat is pas ontspannen wonen.

Parkzicht 93 heeft woonoppervlakte van ca. 149 m² en 3 slaapkamers. Het dak is een dwarskap. Het huis heeft een diepe achtertuin gelegen op het zuiden. Zo heeft u vrijwel de gehele dag zon in uw achtertuin, dat wordt genieten! Dit tussenhuis beschikt over een berging in uw tuin. Parkeren kunt u in een parkeerhof achter uw huis.

Kenmerken
  • Geschakeld hofhuis aan het intieme groene hof
  • Breedtemaat 5,7 meter
  • Diepe achtertuin op het zuiden met berging
  • Energiezuinig en gasloos
  • Diverse opties om uw droomhuis te realiseren
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Documenten
Parkzicht buurtmap dec2023
Parkzicht

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkzicht. Waar u ontsnapt aan de hectiek van alledag en u kunt terugtrekken in ontspannen luxe.

De nieuwe buurt Parkzicht kenmerkt zich door de prachtige ligging, sierlijke fruitgaarden en de diversiteit aan huizen in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene parkwal, langs de singel of aan een groen en intiem hof. Parkzicht biedt ruimte aan in totaal 46 koophuizen en 42 huurhuizen, zowel sociaal als vrije sectorhuur, die in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn.

De Buurt
Alles weten over de nieuwe buurt Parkweide?
Ontvang de brochure.