Type Uitkijk 4
Gepland

Uitkijk - Tussenhuis

TypeTussenhuis
BuurtUitzicht
Woonoppervlakte146 m2
Perceeloppervlakte200 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers6 (waarvan 4 slaapkamers)
OpleveringVerwacht kwartaal 4 - 2024
PrijsIn prijsproces
Overzicht
Parkeren
in de buurt
Bijzonder
Energieneutraal, aparte berging
Orientatie
Noord- Oost- Zuid- West
Ligging
Kleinschalig eiland, gelegen aan groen binnenhof

Midden op het verhoogde groene binnenerf staan 3 rijen met 9 drie-onder-één-kaphuizen. Deze huizen staan symbool voor het traditionele grote gebouw - meestal een kerk - in het centrum van een middeleeuws brinkdorp. Vanaf het verhoogde binnenerf kijk je naar de verder gelegen buurten in het woongebied, vandaar de naam Uitkijk.

De huizen hebben een gemêleerde grijze bakstenengevel op de begane grond en vlakke donkergrijze keramische dakpannen als eigen stijl. Een verwijzing naar de leien die als statussymbool vaak bij de bouw van kerken werden gebruikt.

Om de gemeenschappelijkheid en interactie in het binnenerf te versterken, grenzen de voordeuren en veranda’s direct aan openbaar gebied, net zoals bij de eerder gerealiseerde buurt Wevershof. De achtertuinen worden gekaderd door groene hagen en een berging. De parkeerplaatsen liggen geclusterd in groene parkeerhoven, waardoor er een autovrije binnen-ruimte ontstaat. Verder geniet u onder de pergola, gelegen op het westen, in alle rust van de avondzon.

Kenmerken
  • Gelegen aan een groen binnenerf
  • Woonoppervlakte circa 146m²
  • Kaveloppervlakte circa 200m²
  • 4 Slaapkamers
  • Aparte berging
  • Energieneutraal
  • Indicatie v.o.n. prijs € 735.000,-
Kenmerken
Plattegronden
Plankaart Uitzicht
Uitzicht

Langs de hoofdentree van Wilgenrijk komt de nieuwe buurt Uitzicht. Door het omringende water en het groene binnenhof met slingerende wandelpaden, kleine parkeerbuffers omzoomd door groen, is het een knus en bijzonder eiland. De huizen krijgen een sfeervol en straks design met veel natuurlijke materialen en u woont er met hoge comfort en luxe.

De buurt biedt ruimte aan in totaal 28 huizen, in drie verschillende typen:

De Buurt
Geef uw voorkeur door voor dit type huis